Öppettider:
 
Måndag-Onsdag 11-18
Torsdag 20/6 11-16
Midsommarafton Stängt
Lördag-Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Moog Matriarch och Moog Grandmother - syntar i synk

  Moog Matriarch och Moog Grandmother - syntar i synk

  När tillverkaren som uppfann synten och många av dess funktioner redan på sextiotalet kommer med en helt ny synt så finns det god anledning att kolla närmare på den. Det finns idag ett stort utbud av olika syntmärken och -modeller, men få har samma egna stil och utförande som Moog-syntarna. Och soundet, kan det bli coolare? Egentligen?

  Två Moog-syntar för den kreative

  Varför nöja sig med en enda Moog-synt när man kan koppla ihop och synka två? Moog Grandmother är en semimodulär analogsynt med två oscillatorer och ett riktigt inbyggt fjäderreverb. Nya Moog Matriarch är en en 4-rösters parafomisk semimodulär analogsynt, en slags vidareutveckling av Moog Grandmother med fyra oscillatorer, stereofilter, sequencer, och arpeggiator. Parafomisk synt innebär att man kan spela upp till fyra toner samtidigt, men den ska inte förväxlas med en polyfonisk. Moog Matriarch saknar fjäderreverb men har istället ett fint analogt stereodelay. Båda är kompatibla med Eurorack. 

  Vad sägs om ett smakprov när jag provar dessa fantastiska syntar?

   

   

  Syntar med många möjligheter

  Det är svårt att inte bli sugen på att utforska fler möjligheter och varianter med dessa fantastiska syntar. Moog definierar verkligen standarden på den här typen av retrosounds i en modern tappning och funktion. 

  Om du blir sugen på att utöka ditt sound med en Moog eller kanske rentav två, hör gärna av dig med frågor eller kom in och prata med oss i butiken. Titta närmare på vårt utbud i webbshopen, och läs gärna även Jannes tips om syntar här på bloggen.

  Joel Lundberg


  Om du har några frågor kring syntar, keyboards eller studioutrustning, kontakta Joel på joel@andreassonmusik.se eller 031-711 47 11.

  Kom in till oss i butiken, så hjälper vi dig hitta rätt utrustning till ditt musikskapande. Du hittar oss på Odinsgatan 9 i centrala Göteborg. Välkommen!

  Produkter som diskuteras i artikeln och används i videon:

   

  Skriv en kommentar