Öppettider:
 
Måndag-Onsdag 11-18
Torsdag 20/6 11-16
Midsommarafton Stängt
Lördag-Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  USB- & mobilmikrofoner

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Shure MV7+ Black Podcast Microphone

  429589
  4.190,00 kr

  Perfekt för podcasts!

  Shure MV7+ är en dynamisk mikrofon med både XLR- och USB-utgång, inspirerad av den klassiska modellen SM7B. Via USB kan man även använda appen ShurePlus MOTIV för att komma åt extra inställningar såsom EQ och kompressor. MV7 Plus har även fått en anpassningsbar LED touchpanel, kraftfulla DSP-funktioner samt ännu bättre ljudkvalitet.

  IK Multimedia iRig Stream Mic Pro

  411172
  1.990,00 kr

  Gör dig hörd med iRig Stream Mic Pro!

  IK Multimedia iRig Stream Mic Pro är en multi-pattern kondensatormikrofon med inbyggt ljudkort som gör det enklare än någonsin att spela in med riktigt hög kvalitet. Mikrofonen är kompatibel med både macOS, Windows, Android och iOS, och fungerar med alla dina favoritappar och musikprogram.

  Sennheiser Profile Streaming Set

  411999
  2.200,00 kr

  Prisvärt kit med en stabil mikrofonarm

  Sennheiser Profile är en USB-mikrofon som kopplas direkt via USB-C och ger mycket hög ljudkvalitet både för sång och tal. Mikrofonen levereras med ett praktiskt bordsstativ och USB-kabel, och fungerar med både MacOS, iPadOS, Windows och Android. Paketet Profile Streaming Set levereras med mikrofon, mikrofonarm med integrerad kabelkanal, USB-C kabel samt en förvaringsväska till mikrofonen.

  Røde PodMic USB

  415259
  3.190,00 kr

  Mycket populär mikrofon för bland annat Podcasts

  PodMic USB är en dynamisk mikrofon från Röde speciellt utvecklad för podcast- och radioinspelning. Välj om du vill koppla in PodMic USB analogt via XLR eller digitalt via USB-C, där mikrofonen även är utrustad med en Revolution Preamp™ och inbyggd DSP med APHEX® ljudprocessing. PodMic är optimerad för röst och tal, har ett inbyggt puffskydd, och är byggd i ett robust metallchassi. 2 års garanti vid registrering.

  Sennheiser Profile USB Microphone

  411998
  1.425,00 kr

  Plug-and-play simplicity

  Sennheiser Profile är en USB-mikrofon som kopplas direkt via USB-C och ger mycket hög ljudkvalitet både för sång och tal. Mikrofonen levereras med ett praktiskt bordsstativ och USB-kabel, och fungerar med både MacOS, iPadOS, Windows och Android.

  Røde NT-USB Plus

  407829
  2.390,00 kr

  Röde NT-USB+ är en professionell USB-mikrofon som fungerar lika bra för musikstudion som för podcasts och streaming. NT-USB Plus har inbyggd APHEX® DSP-processor, ansluts via USB-C, och fungerar med både macOS, Windows, iOS och Android.

  SSL Connex USB Microphone

  406867
  1.690,00 kr

  SSL Connex är en USB-mikrofon utrustad med fyra mikrofoner, en i varje riktning. Detta gör, tillsammans med avancerad DSP-behandling att Connex lämpar sig mycket bra i många olika sammanhang såsom konferenser, inspelning av podcasts, eller upptagning av sång och instrument. Connex ansluts via USB-C och fungerar med både macOS och Windows.

  sE Electronics NEOM

  389044
  1.990,00 kr

  NEOM är en USB-mikrofon från sE Electronics gjord för både röst- och instrumentupptagning, och för såväl musik- som broadcast- och podcastinspelning. Mikrofonen fungerar både i macOS, Windows, iOS och Android.

  Zoom ZUM-2

  391694
  1.395,00 kr

  Plug And Play USB Microphone

  ZUM2 är en professionell USB-mikrofon avsedd för inspelning och streamung av tal och sång med hög ljudkvalitet - perfekt för podcasts, streaming och voice-over. Mikrofonen har en riktad kapsel (superkardioid), inbyggd medhörning via hörlurar, och levereras med både ett bordsstativ, mikrofonhållare och vind/puffskydd. Zum-2 är kompatibel med både macOS och Windows.

  AKG Ara

  388246
  1.200,00 kr

  Professional two-pattern USB condenser microphone

  AKG Ara är en USB-mikrofon (kompatibel med macOS, iOS, Windows och Android) med två olika upptagningskaraktäristiker (kardioid, åtta). Mikrofonen fungerar både för sång och instrumentinspelning, har en inbyggd hörlurslyssning, och levereras med ett praktiskt bordsstativ.

  IK Multimedia iRig Mic Video

  359733
  1.895,00 kr

  Perfekt ljud när du filmar med mobilen!

  IK Multimedia iIrig Mic Video är en shotgun-mikrofon som ersätter den inbyggda mikrofonen i din mobil eller surfplatta, och ger på så sätt ett mycket bättre ljud när du filmar. Fungerar med både Lightning och USB.

  Presonus Revelator USB Microphone

  374886
  1.090,00 kr

  Revelator är en USB-mikrofon från amerikanska Presonus som tack vare tre olika upptagningslägen lämpar sig för en rad olika tillämpningar. Mikrofonen har även en inbyggd DSP-motor med effekter (EQ, kompressor, gate, limiter och reverb), fungerar både med macOS och Windows, samt levereras med inspelningsprogrammet Studio One Artist.

  Røde SmartLav+ Lavalier microphone for smartphones

  260657
  790,00 kr

  SmartLav+ är en mygga i broadcastkvalitet. Du kan använda den till din smartphone, pad, DSLR-kamera, Zoom-inspelare med mera. Detta är något för alla som vill kunna spela in eller förstärka röst i hög kvalitet - perfekt om du t.ex. ska hålla föredrag eller spela in en intervju. SmartLav+ är kompatibel med alla appar som tillåter ljud från headset-ingången. En mycket flexibel mygga med många användningsområden!

  Shure MV7 Black Podcast Microphone

  374586
  3.490,00 kr

  Perfekt för podcasts!

  Shure MV7 är en dynamisk mikrofon med både XLR- och USB-utgång, inspirerad av den klassiska modellen SM7B. Via USB kan man även använda appen ShurePlus MOTIV för att komma åt extra inställningar såsom EQ och kompressor.

  AKG Lyra Ultra-HD Multimode USB Microphone

  358039
  1.890,00 kr

  Lyra är en högkvalitets USB-mikrofon från AKG som tack vare fyra kapslar lämpar sig för många olika ändamål, från tal och sång till inspelning av instrument. Levereras med ett praktiskt bordsstativ men kan även användas med standard mikrofonstativ.

  Shure MV88+ Video Kit

  375574
  3.780,00 kr

  Mobilt kit för professionell inspelning!

  Shure MV-88+ Video Kit är perfekt för dig som filmar eller streamar med en iPhone och vill ha bättre ljud. Paketet består av USB-mikrofonen MV88+ samt ett flexibelt tripodstativ från Manfrotto med fäste för smartphone. Levereras komplett med kablar i en praktisk förvaringspåse.

  IK Multimedia iRig Mic Cast HD

  359732
  1.795,00 kr

  IK Multimedia iIrig Mic Cast HD är en liten mikrofon för Android, iOS, macOS och Windows med stort ljud, perfekt för all som filmar med sin mobila enhet och vill ha bättre ljudkvalitet.

  Røde NT-USB Mini

  361349
  1.390,00 kr

  NT-USB Mini är en inspelningsmikrofon som kopplas direkt via USB och ger mycket hög ljudkvalitet både för sång och tal - perfekt för inspelnings av exempelvis poddar. Mikrofonen har ett inbyggt puffskydd, löstagbart magnetiskt bordsstativ samt en hörlursutgång för latencyfri monitorlyssning.

  Samson Meteor Mic USB

  209553
  995,00 kr

  Samsons Meteor Mic är en universal-lösning för att spela in musik på din dator/iOS enhet. Denna USB-mikrofon är utmärk för den lilla hemstudion eller för att använda med t.ex. Skype eller iChat. Meteor Mic är en kardoid-mikrofon av kondensatortyp och använder Samsons största membran (25mm) för att fånga ett ljud med en rak frekvensgång och hög detaljrikedom i CD-kvalitet, 16-bit 44.1/48 kHz upplösning.

  Samson Go Mic USB

  126438
  750,00 kr

  Samson Go-Mic är en USB-mikrofon för att spela in musik/tal på din dator, perfekt för hemmastudios, skype eller podcast. En smart vikbar design  gör att den enkelt kan fästas på din bärbara dator, uppe på en bildskärm eller ställas direkt på ett bord.Mikrofonen är av kondensatormodell och har ett brett frekvensomfång från 20Hz-18khz och upplösning på 44.1kHz/16-bit via USB utgången. Den är också ställbar mellan riktad och rundupptagande riktningskaraktär.

  IK Multimedia iRig Mic HD 2

  307100
  1.290,00 kr

  Sång- och talmikrofon för inspelning i Android, iOS, macOS och Windows. IK Multimedia iRig Mic HD 2 ger dig väldigt hög ljudkvalitet och levereras med alla kablar som behövs för att komma igång och spela in.

  USB- & mobilmikrofoner

  Filter by:

  Clear All
  Min: 750 kr Max: 4.190 kr
  kr750 kr4190