Öppettider i sommar:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Klaviatur

  Välkommen till Andreasson Musiks klaviaturavdelning!

  Här finner ni allt från akustiska pianon och flyglar, digitalpianon, keyboards och syntar m.m. Kom in och testa i lugn och ro, tangenternas anslagskänslighet, lyssna hur du själv upplever att de låter och passa på att fråga gärna vår kunniga personal om råd.


  Piano, 
 Keyboards, Synt och andra Klaviatur

   

  Allt är inte svart eller vitt

  Ja, möjligen förutom när det handlar om klaviatur då. Oavsett om du spelar klassisk musik, och drömmer om en stor flygel, eller om du skruvar och experimenterar med olika egna sounds i den senaste synten, så finns massor av spännande alternativ. Ibland kan det handla om att få till ditt sound i en ljudkänslig hemmamiljö, andra gånger handlar det främst om att klaviaturen skall kunna göra det möjligt att ratta in ett eget sound. Kristian, Bert, Joel, Larsa och Janne har många tips att bjuda på, oavsett vad du vill få ut från ditt piano, din synt eller keyboard. Är det instrument med tangenter du har frågor om så har de koll.

  Våra experter

  Bert

  Bert

   E-post
  Akustiska pianon och flyglar.
  Jan

  Jan

   E-post
  Akustiska och digitala pianon.
  Kristian

  Kristian

   E-post
  Digitalpianon och keyboards.
  Niklas

  Niklas

   E-post
  Syntar och keyboards.

  Tips till dig som vill köpa ett piano

  Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

  Lästips till dig som vill köpa ett piano

  Lars tipsar om digitalpiano och akustiskt piano

  Akustiskt eller digitalpiano – vad bör man välja?

  Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

  Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp