Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Trummor

  Välkommen till vår avdelning för trummor, cymbaler och percussion!

  Vår trumavdelning på Andreasson Musik har såväl akustiska som digitala trumset, en stor mängd cymbaler och tillbehör samt percussion instrument. Kom in och testa, lyssna hur du själv upplever att de låter och känns att spela på eller hör av dig om du vill bolla någon fråga med oss.


  Trummor, Cymbaler, Trumset och Percussion med Fredrik och Johan

   

  Svänger det på rätt sätt?

  När det gäller allt som har med slagverk att göra, från trummor och cymbaler till percussion, så har Fredrik och Johan massor av erfarenhet och tips som de gärna delar med sig av. Dessa trummisar förstår vad du behöver om det ska svänga på rätt sätt i t.ex. någon latin-låt eller för att få till det där sjunget i virveln i rock. Behöver du ett rappt klipp i dubbla bastrummor för metal? De vet vilka bastrummor, trumskinn och pedaler som ger bästa trycket. Kanske behöver du en cajon för de tillfällen där trummor är för högljudda?

  Ställ alla dina trum- och percussionrelaterade frågor till oss!

  Fredrik

  Fredrik

   E-post
  Trummor, cymbaler och percussion.
  Johan

  Johan

   E-post
  Trummor och cymbaler.

  Fredrik tipsar om gällande ditt första trumset

  Tänk på detta när du köper ditt första trumset

  Dags att skaffa ditt första trumset? Här delar jag med mig av några tips och råd om sådant som kan vara bra att tänka på inför ditt köp.

  Läs Fredriks tips inför köp av ditt första trumset

   

  Fredrik demonstrerar cajon

  Trum- och percussion-ciceronen Fredrik visar här några av våra cajoner och deras tillbehör. Cajon är ett mångfacetterat och smidigt slagverksinstrument av peruanskt ursprung.

  Fredrik demonstrerar cajon

   

  Fredrik tipsar om utbudet av akustiska och digitala trummor

  Fredrik tipsar om utbudet av akustiska och digitala trummor

  Utbudet av bra trumset har aldrig varit större än idag, men innan du skaffar ett finns det vissa saker du bör känna till, inte minst vad gäller skillnaderna mellan akustiskt och digitalt. Var du ska spela, om du enkelt vill kunna spela in din musik, eller om du redan från början är ute efter ett särskilt sound, påverkar också vilken lösning som blir bäst i just ditt fall.

  Läs Fredriks tips om utbudet av akustiska och digitala trummor