Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag STÄNGT
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Inspelning & Data

  Välkommen till vår avdelning för Studio och Inspelning!

  Vår studioavdelning på Andreasson Musik erbjuder ljudkort, programvara, effektermonitorer och mikrofoner i många olika klasser och varianter. Välkommen in eller hör av dig om du vill bolla någon fråga med oss.


  Ljudkort, Effekter, Mjukvaror, Mikrofoner, Monitorer för Studio

   

  Ocean Way, Hansa eller Polar studio?

  En gång i tiden krävdes det minst sagt en stor budget för att kunna spela in några låtar i en professionell studio. Idag kan du själv skaffa utrustning för en bråkdel av vad det en gång kostade, och spela in din musik när det passar dig bäst. Det krävs ingen superstudio för att fånga ditt nästa mästerverk. Joel, Kristian och Janne kan det mesta om ljudkort, kondensatormikrofoner, pre-amps, mjukvaruinstrument, effektenheter och mjukvaror, samt annat som hjälper dig fram till rätt sound. Skulle du redan ha din superstudio så kan de hjälpa dig att utveckla den.

  Våra experter

  Jan Johansson

  Jan Johansson

   E-post
  Joel Lundberg

  Joel Lundberg

   E-post
  Kristian

  Kristian Fyhr

   E-post

  Joels tips och råd om hur du väljer studiomikrofon

  Joels tips och råd om hur du väljer studiomikrofon

  Funderar du på att köpa din första mikrofon? Beroende på vad, och delvis var, du tänkt spela in så finns ett och annat du bör känna till om de vanligaste varianterna. Här tipsar Joel om vilken eller vilka mickar du bör satsa på till din hemmastudio och ditt musikskapande.

  Läs Joels tips och råd om hur du väljer studiomikrofon

  Janne pratar om vilka ljudkort som passar till hemmastudion

  Välj rätt ljudkort till hemmastudion

  Oavsett vilken musik du och dina eventuella medmusiker vill spela in i hemmastudion så finns det ett och annat du behöver veta vad gäller valet av ljudkort. Här kan du läsa mer om vad som skiljer olika ljudkort åt, och vad som lämpar sig bäst för din hemmastudio.

  Läs mer om ljudkort

  Joel pratar om vad man bör tänka på och prioritera när man köper utrustning till hemmastudion

  Utrustningen som höjer hemmastudion

  För den som vill spela in och mixa sin musik i hemmet finns idag ett massivt utbud av bra produkter och lösningar att tillgå. Här har jag samlat några tips kring vad jag tycker man bör tänka på – och prioritera – inför att man köper utrustning till sin datorbaserade hemmastudio.

  Läs Joels tips om hemmastudioutrustning