Öppettider:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag 10-14
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Om oss

  Om Andreasson Musik

  Andreasson Musik är butiken för dig som vill få inspiration, grym service och spetskunskap när du ska köpa ditt instrument. Ska ditt barn börja spela blockflöjt eller är du professionell konsertpianist? Kanske har du spelat elgitarr så länge du kan minnas men letar fortfarande efter rätt sound? Vi kan hjälpa dig oavsett!

  Andreasson Musik

   

  För dig som spelar musik, lirar, musicerar eller jammar

  Vi finns här för dig som spelar musik, lirar, musicerar eller jammar. Det spelar ingen roll vilken musikstil du föredrar eller vilket instrument som är din grej. För många betyder spelandet så oändligt mycket mer än att kunna spela en låt. Det är ett livslångt förhållande till ett instrument som blir din vän i vått och torrt, i glädje och sorg, ofta för resten av ditt liv. Alla vi som jobbar på Andreasson Musik är musiker själva och förstår vad det handlar om för dig.

   

  Kom in och prova - få tips, råd och instrumentet med dig hem direkt!

  När du kommer in till oss tar vi oss alltid tid att snacka, ge tips och råd. För oss handlar det inte om att kränga produkter och tillbehör. Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för ditt musicerande och för att du ska bli så nöjd som möjligt. Butiken har dedikerade avdelningar för bland annat piano, keyboard, elgitarr, akustisk gitarrtrummor och bas där du kan prova ett stort urval av instrument och tillbehör. Ända sedan starten 1949 har vi haft ambitionen att hålla ett brett utbud för att kunna hjälpa alla som vill syssla med musik.

  Vi vet att du är sugen på att börja spela på ditt nya instrument eller tillbehör så fort som möjligt och har därför sett till att ha nästan allt hemma. Kom gärna förbi oss och få med dig grejerna hem direkt, så får vi samtidigt tillfälle att träffa dig och byta några ord.

  I huset har vi även musikskola för att hjälpa dem som vill komma igång eller finslipa befintliga kunskaper på sina instrument. Varmt välkommen!

  Kontaktuppgifter:

  Besöksadress:  Odingatan 9
    411 03 Göteborg
  Telefon: 031-711 4711
  E-post: kontakt@andreassonmusik.se