Öppettider i sommar:
 
Måndag-Fredag 11-18
Lördag Stängt
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Fender Deluxe Reverb Tone Master – digital gitarrförstärkare

  Fender Deluxe Reverb Tone Master – digital gitarrförstärkare

  Det är få gitarrförstärkare som har ett lika klassiskt utförande, eller ett lika uppskattat sound, som Fender Deluxe Reverb. Men precis som på gitarrsidan så har Fender tagit till sig av kundernas efterfrågan på moderna features och funktioner, och därmed tagit fram en ny gitarrförstärkarmodell – Tone Master. 

  Fender Deluxe Reverb Tone Master - Digital Gitarrförstärkare

  En Fender Deluxe Reverb Tone Master är en combo-gitarrförstärkare med en 12" Jensen®-högtalare som med stor exakthet återskapar ljudet och karaktären från den klassiska förlagan. Tone Master Deluxe Reverb är en helt digital förstärkare med inbyggt reverb och tremolo. Jämfört med förlagan, som är en rörförstärkare, väger Tone Master bara hälften så mycket.

  Fender Deluxe Reverb Tone Master Front

  På baksidan hittar man bland annat en XLR-utgång för linjesignal, som bland annat kan användas till mixerbord vid livespelningar eller till ljudkort för inspelning. Det finns en kabinettsimulering där du kan välja en variant som motsvarar mickning med en dynamisk mick (t.ex. SM75) och en bandmick (t.ex. Royer 121). Det här är de två varianter som oftast används av producenter vid inspelningar av elgitarr.

  Fender Deluxe Reverb Tone Master baksida

  Det ger ett naturligt snyggt ljud via linesignalen. Du kan även ställa in uteffekt på baksidan, vilket gör det möjligt att köra förstärkaren på full volym så den ger lite dist, utan att du riskerar bli ovän med grannarna. 

  Gustav Jonsvik och Gustaf Saxwall på Andreasson Musik i Göteborg demar förstärkaren här

  I videon spelar Gustaf på en Fender Vintera '60s Stratocaster Modified Pau Ferro Fingerboard Burgundy Mist. Här kan du läsa mer om Fender Tone Master.

  Om du gillar det du hör i videon, besök oss gärna i butiken och prova själv. Håll utkik efter fler inlägg om elgitarrer, förstärkare och pedaler här på Musikbloggen. 

  Gustav Jonsvik


  Sugen på ny förstärkare eller gitarr?
  Kontakta Gustav på gustav@andreassonmusik.se och Gustaf på gustaf@andreassonmusik.se  eller ring 031-711 47 11.

   

  Kom in till oss i butiken, så hjälper vi dig hitta rätt sound. Du hittar oss på Odinsgatan 9 i centrala Göteborg. Välkommen!

  Produkter i videon:

  Skriv en kommentar