Öppettider: Måndagar - Fredagar: 11.00-18.00 | Lördagar - Söndagar: Stängt
 
Telefon: 031-711 47 11
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Fender Tone Master®

  Fender Tone Master®

  Förstärkarna i serien Tone Master använder sig av massiv DSP-kraft för att åstadkomma det nästintill omöjliga - att naturtroget modellera kretslösningen och effektstegen i Fenders ikoniska rörförstärkare. Med hjälp av den allra senaste tekniken har dessa förstärkare samma åtrådda ton, volym och dynamik som originalen.

  - Mångsidiga: en linjeutgång med kabinettsimulationer är perfekt för "tysta" scener och inspelningar, medan en switch med 6 olika utgångsnivåer ger fantastiska rördrivna toner på alla volymer.

  - Lätt vikt: tack vare ny design, ett solitt kabinett och nya högtalarelement väger Tone Master endast hälften av sina rördrivna föregångare.

  Gustav och Gustaf demar Fender Deluxe Reverb Tone Master förstärkare

  Fenders nya digitala gitarrförstärkare – Deluxe Reverb Tone Master

  En snygg gitarrförstärkare som ärvt sin stil från en klassiker, Fender Deluxe Reverb, men helt digitalt med en mängd smidiga features och utan avkall på ljudkvalite. Tone Master har funktioner som gör den praktisk både vid inspelning i hemmet och på stora livescener.

  Läs mer om Fender Deluxe Reverb Tone Master och kolla filmen där Gustav och Gustaf demar den.

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Fender Tone Master Deluxe Reverb

  351142
  10.490,00 kr

  Comboförstärkare från Fender som med stor exakthet återskapar ljudet och karaktären från den klassiska rörförstärkaren Deluxe Reverb. Tone Master Deluxe Reverb är bestyckad med 1st Jensen® N-12K 12" högtalare, ger 22W uteffekt, och har inbyggt reverb och tremolo. Levereras med en 2-knappars footswitch.

  Fender Tone Master Twin Reverb

  351143
  11.990,00 kr

  Comboförstärkare från Fender som med stor exakthet återskapar ljudet och karaktären från den klassiska rörförstärkaren Twin Reverb. Tone Master Twin Reverb är bestyckad med 2st Jensen® N-12K 12" högtalare, ger 85W uteffekt, och har inbyggt reverb och tremolo. Levereras med en 2-knappars footswitch.

  Fender Tone Master®

  Filter by:

  Clear All
  Min: 10.490 kr Max: 11.990 kr
  kr10490 kr11990