Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  RSS

  Blogg

  Nyhetsbrev april 2022
  0 Nyhetsbrev april 2022

  Ny groovebox från svenska Elektron, hårda elgitarrer från ESP LTD, och vackra digitalpianon från Roland - allt i april månads nyhetsbrev från Andreasson Musik.

  Nyhetsbrev mars 2022
  0 Nyhetsbrev mars 2022

  Bandekon, syntar och nya elgitarrer! I mars månads nyhetsbrev riktar vi strålkastaren på Boss nya RE-2 och RE-202 Space Echo, workstationsyntarna Fantom-0 från Roland, och sist men inte minst de nya Revstar elgitarrerna från Yamaha!

  0 Nyhetsbrev februari 2022

  Nu börjar årets första nyheter trilla in i butiken, och ännu fler är på väg! Denna månad tipsar vi dessutom om att du har chansen att vinna en signerad Gibsongitarr när du köper Slash senaste album på vinyl av oss. Dessutom firar Squier 40 år som instrumenttillverkare med många limiterade jubileumsmodeller, så missa inte dem!

  Nyhetsbrev oktober 2021
  0 Nyhetsbrev oktober 2021

  Nu märks det att vi är på väg mot vinter. Dagarna blir kortare och temperaturen kryper nedåt. Det är med andra ord perfekt att sätta sig och öva in den där låten, eller kanske att ta upp pianospelet från förr. Behöver du inspiration? Här kommer i så fall några heta nyheter som precis landat i vår butik!

  Nyhetsbrev september 2021
  0 Nyhetsbrev september 2021

  Hösten är här, och förutom vackra färger i naturen innebär det även nyheter från många av de stora tillverkarna av musikinstrument och inspelningsutrustning. Här tipsar vi om ett par av de i vårt tycke hetare nytillskotten.

  Nyhetsbrev augusti 2021
  0 Nyhetsbrev augusti 2021

  I den här månadens nyhetsbrev: 1. Epiphone visar upp heta gitarrnyheter. 2. Dags för skolstart igen. 3. Nu finns Andreasson Musik även i Uddevalla.

  Frithiofs Musik blir Andreasson Musik Uddevalla
  1 Frithiofs Musik blir Andreasson Musik Uddevalla

  Vi på Frithiofs Musik har sedan länge ett nära samarbete med våra vänner på Andreasson Musik i Göteborg, och sedan 2012 har de även varit delägare i Frithiofs Musik. I en allt hårdare konkurrens i vår bransch har vi insett att ett stärkt samarbete under samma namn ger både oss och dig som kund stora fördelar. Därför byter vi nu namn till Andreasson Musik. 

  Köpguide: Så väljer du rätt Midikeyboard
  0 Köpguide: Så väljer du rätt Midikeyboard

  Marknaden för MIDI-keyboards har exploderat de senaste åren, och idag finns det en uppsjö olika modeller i alla möjliga prisklasser att välja på. Men hur ska man tänka när man väljer? Läs våra tips om hur du hittar bland alla modeller, vad du bör tänka på, och hur du hittar vad som är rätt för dig.

  Köp och hämta utanför vår butik
  0 Köp och hämta utanför vår butik

  Hjälp oss att minska smittspridningen! Nu kan du som lägger en beställning på vår hemsida välja att hämta din order utanför vår butik. Så här gör du:

  70 år med musik i fokus
  0 70 år med musik i fokus

  Andreasson Musik firade i år 70 år tillsammans med vänner och kollegor i musikinstrument branschen. Det är en historia som påbörjades redan 1949 på det som då hette Hagströms Musik på Södra Larmgatan 4 i centrala Göteborg.