Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Lördag-Söndag: Stängt 
 
031-711 47 11
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök
  RSS

  Blogg

  Råd och tips för dig som vill få grepp om micken
  0 Råd och tips för dig som vill få grepp om micken

  Funderar du på att köpa din första mikrofon för heminspelning? Beroende på vad, och delvis var, du tänkt spela in så finns ett och annat du bör känna till om de vanligaste varianterna. Här kan du läsa mer om vilken eller vilka mickar du bör satsa på till din hemmastudio och ditt musikskapande.

  Lättspelade instrument för lediga dagar
  0 Lättspelade instrument för lediga dagar

  Semestern är ett utmärkt tillfälle att öva på sitt spelande, spela ihop med andra eller bara helt enkelt lära sig grunderna i hur man spelar ett instrument. Här kommer några tips inför högsommaren, för dig som vill lira lite under ledigheten eller lära dig ta de där första gitarrackorden.

  Tips och tumregler för dig som vill sätta ihop ditt eget pedalbord
  0 Tips och tumregler för dig som vill sätta ihop ditt eget pedalbord

  Om du funderar på att sätta ihop ditt eget pedalbord så har du massor av effekter och märken att välja bland, men innan du börjar plocka ut och laborera med dina pedaler är det några saker som är bra att känna till. Läs mer på vår blogg!

  Fredrik på Andreasson Musik om cajon
  0 Fredrik på Andreasson Musik om cajon

  Fredrik visar här några av våra cajoner och deras tillbehör. Cajon är ett mångfacetterat och smidigt slagverksinstrument av peruanskt ursprung.

  Gustav på Andreasson Musik visar gitarrförstärkare
  0 Gustav på Andreasson Musik visar gitarrförstärkare

  Gustav demonstrerar tre gitarrförstärkare – Fender Deluxe Reverb '65 Blackface, Fender Blues Junior Lacquered Tweed och Boss Katana-50.

  Välj rätt ljudkort till hemmastudion
  1 Välj rätt ljudkort till hemmastudion

  Oavsett vilken musik du och dina eventuella medmusiker vill spela in i hemmastudion så finns det ett och annat du behöver veta vad gäller valet av ljudkort. Läs mer på vår blogg!

  BOSS Collectors Club
  0 BOSS Collectors Club

  Gillar du effektpedaler? Det gör BOSS också! Så mycket att de skapat BOSS Collectors Club.

   

  Lär Dig Spela I Vår Musikskola
  0 Lär Dig Spela I Vår Musikskola

  Sedan 1949 har vi haft vår egen musikskola. Låt oss lära dig spela, det blir en glädje för livet. Vi har enskild undervisning i flera olika instrument, och för de allra yngsta driver vi även Yamaha Junior Music School där man på ett roligt sätt får en introduktion till musikens magiska värld!

  ...
  Klassisk trummaskin i smidigt format
  0 Klassisk trummaskin i smidigt format

  1980 introducerade Roland trummaskinen TR808 Rhythm Composer. Maskinen var inte någon omedelbar succé, men sedan dess har den fått en närmast ikonisk status. Nu tar Roland nästa steg och lanserar TR08, en modern trummaskin som återskapar ljudet, utseendet och känslan från originalet. TR08 tillhör serien Boutique och har samma portabla formfaktor som alla andra Boutique-moduler.

  ...