Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Wincent

Wincent Dynabeat 5B

Prisvärd trumstock tillverkad i Hickory och med druva av trä. Tjocklek 5B.

OBS! Texten Dynabeat är utbytt mot Andreasson Musik på trumstockarna.

Leverans: 1-3 dagar

Fredrik Hultman

Kontakta Fredrik så hjälper han dig:

Kunder som köpte denna köpte också

Yamaha DTX402K Digitalt Trumset

Yamaha DTX402K från Yamaha är ett bra digitalt trumset för nybörjaren. Modulen innehåller 10 olika kits och lika många övningsfunktioner, och hårdvarumässigt levereras DTX402K med 7 pads, bastrum- och hihatpedaler samt stativ.

I serien finns även DTX432K, DTX452K och DTX482K som alla baseras på samma ljudmodul men levereras med olika uppsättningar trumpads och pedaler.

Roland TD-1DMK Digitaltrumset

Det senaste tillskottet i den storsäljande TD1-serien, perfekt för dig som vill spela trummor hemma. TD1DMK har dessutom fått pads med dubbla mesh-skinn för en mycket naturlig spelkänsla samt en kicktrigger som är kompatibel med både singel- och dubbelpedaler. I den lättanvända ljudmodulen finns 15 olika trumkits i olika stilar, inbyggd "coach", metronom och recorder. Levereras med trumhage och hihatpedal.

OBS! Bastrumpedalen på bilden medföljer ej.

Wincent Dynabeat 5A

Prisvärd trumstock tillverkad i Hickory och med druva av trä. Tjocklek 5A.

OBS! Texten Dynabeat är utbytt mot Andreasson Musik på trumstockarna.

Tama HP200PTW

Dubbel bastrumpedal i serien Iron Cobra 200 med Power Glide kedjehjul, justerbar fjäderspänning och vinkel på bastrumklubban. HP200P har även Dual Sided Beater - en tvåsidig pedal klubba med yta av filt respektive plast, och är även förberedd för Cobra Coil.

Fredrik tipsar om utbudet av akustiska och digitala trummor

Utbudet av bra trumset har aldrig varit större än idag, men innan du skaffar ett finns det vissa saker du bör känna till, inte minst vad gäller skillnaderna mellan akustiskt och digitalt. Var du ska spela, om du enkelt vill kunna spela in din musik, eller om du redan från början är ute efter ett särskilt sound, påverkar också vilken lösning som blir bäst i just ditt fall.

Läs Fredriks tips om utbudet av akustiska och digitala trummor