Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Taylor Guitars

Taylor Nouveau Guitar Hanger Ebony Acrylic Inlay

Elegant vägghängare för akustisk gitarr, tillverkad av samma sorts ebenholts som Taylor använder i sina greppbrädor.

Lagerstatus: 1 i Göteborg
    Finns i butik (Göteborg)
    Skickas inom: 1-3 dagar

Gustav Jonsvik

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael Björck

"This finely crafted guitar wall hanger is made from genuine West African Crelicam ebony, the same ebony that we use in the fretboards and bridges of our acoustic guitars. A cushioned yoke provides a secure hanging spot for your guitar without damaging the finish or neck, while ebony’s gorgeous visual character reflects the craftsmanship and natural beauty of our responsibly sourced tonewoods. This model features an inlay design in Italian acrylic to match the Nouveau pattern from our Presentation Series guitars. Purchases support our tree planting projects and other sustainability initiatives. Each hanger is visually unique, displaying ebony’s exotic character in a distinctive color pattern. Each wall hanger features a 1-7/8" x 11-3/8" wood mount. Screws included."

Typ av stativ Vägg
    Färg Träfinish