Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Roland

Roland JC-22 Jazz Chorus

JC22 är en elgitarrförstärkare av combomodell från Roland, designad för att ge dig det klassiska Jazz Chorus-soundet i ett kompakt format. JC-22 är bestyckad med 2st 6,5" högtalare som levererar 30W uteffekt, och har inbyggt chorus, reverb och effektloop.

Skickas inom: Kontakta oss för uppdaterad leveranstid

David Andreasson

Kontakta David eller Gustav så hjälper de dig!

Gustav Jonsvik

JC-22 Jazz Chorus ger dig Rolands klassiska rena ljud och den berömda effekten Dimensional Space Chorus i en kompakt förstärkare som är perfekt för hemmabruk. Den erbjuder de viktigaste funktionerna från den populära JC-40 i en än mer storlekseffektiv version och fungerar fint för mindre spelningar och i studion. Ett högkvalitativt reverb kompletterar den inbyggda chorus-effekten och det finns även en stereoingång på frontpanelen så du kan koppla in modellerare, multieffekter och stereopedaler. Byggd enligt samma standard för ljud och hållbarhet som resten av denna långlivade förstärkarserie gör JC-22 det legendariska JC-ljudet mer tillgängligt än någonsin förr.

Höjdpunkter Roland JC-22

- Legendariska Roland JC rena ljud i en ultrakompakt combo

- Stereo 30-watts förstärkare med två 6.5-tums högtalare

- Stereoingång för äkta stereoljud med modellerare, multieffekter och effektpedaler i stereo

- Välkänd Dimensional Space Chorus-effekt för expansivt stereoljud

Höjd 33,8 cm
    Vikt 12 kg
    Tillverkarens produktsida https://www.roland.com/se/products/jc-22/

Gustav demonstrerar tre bra gitarrförstärkare

Vår gitarrexpert Gustav Jonsvik demonstrerar här tre av våra många gitarrförstärkare – Fender Deluxe Reverb '65 Blackface, Fender Blues Junior Lacquered Tweed och Boss Katana-50.

Gustav tipsar om tre bra gitarrförstärkare