Måndag - Fredag 11.00-18.00

|  Telefon: 031-711 47 11

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: MXR

MXR® Analog Chorus M234

M234 är ett analogt chorus från MXR som ger dig det klassiskt mjuka och svävande soundet. Pedalen har kontrollers för level, rate, depth och en 2-bands eq, och kan drivas med ett 9V batteri eller nätadapter (medföljer ej).

Lagerstatus: 1 i lager
    Leverans: 1-3 dagar

David Andreasson

Kontakta David eller Gustav så hjälper de dig!

Gustav Jonsvik

Gustav berättar om pedaler och pedalbord

Tips och tumregler för dig som vill sätta ihop ditt eget pedalbord

Intresset för – och utbudet av – pedaler för elgitarr har ökat kraftigt de senaste åren, och allt fler vill ha en egen uppsättning med sina favoriter där hemma, i turnébussen eller i replokalen. Om du funderar på att sätta ihop ditt eget pedalbord så har du alltså massor av effekter och märken att välja bland, men innan du börjar plocka ut och laborera med dina pedaler är det några saker som är bra att känna till.

Läs mer om pedaler och pedalbord

Tips till dig som vill bygga ditt eget pedalbord

Vår gitarrexpert Gustav visar hur du kan montera ihop ditt eget pedalbord, och tipsar om bra pedaler, patchkablar och hur du kan sätta samman en bra signalkedja.

Se videon med Gustav