Lava Music

Lava Music ME 3 36 White With Ideal Bag

Akustisk gitarr i kolfiber med touchskärm, effekter och mikrofonsystem!

ME3 är en akustisk gitarr med kropp och hals i Airsonic (kolfiber), greppbräda i HPL (högtryckslaminat) och ett inbyggt mikrofonsystem. Du kan även använda gitarrens egen kropp som högtalare och spela akustiskt med effekter (såsom reverb, delay och chorus), looper och rytmer. Gitarren levereras med en Ideal gigbag.

Lava Music ME 3 36 Space Grey With Ideal Bag

Lava Music ME 3 36 Blue With Space Bag

Akustisk gitarr i kolfiber med touchskärm, effekter och mikrofonsystem!

ME3 är en akustisk gitarr med kropp och hals i Airsonic (kolfiber), greppbräda i HPL (högtryckslaminat) och ett inbyggt mikrofonsystem. Du kan även använda gitarrens egen kropp som högtalare och spela akustiskt med effekter (såsom reverb, delay och chorus), looper och rytmer. Gitarren levereras med en Space gigbag av hög kvalitet.

Lava Music ME 2 Freeboost Pink

Akustisk gitarr i kolfiber med inbyggda effekter och mikrofonsystem!

ME2 är en akustisk gitarr med kropp och hals i Airsonic (kolfiber), greppbräda i HPL (högtryckslaminat) och ett inbyggt Freeboost L2 mikrofonsystem. Du kan även använda gitarrens egen kropp som högtalare och spela akustiskt med effekter såsom reverb, delay och chorus. Gitarren levereras med en gigbag av hög kvalitet.

Lava Music ME 2 Freeboost Orange

Lava Music ME 2 Freeboost Blue