Måndag - Fredag 11.00-18.00

Lava Music

Lava Music ME 2 Freeboost Black

Akustisk gitarr i kolfiber med inbyggda effekter och mikrofonsystem!

ME2 är en akustisk gitarr med kropp och hals i Airsonic (kolfiber), greppbräda i HPL (högtryckslaminat) och ett inbyggt Freeboost L2 mikrofonsystem. Du kan även använda gitarrens egen kropp som högtalare och spela akustiskt med effekter såsom reverb, delay och chorus. Gitarren levereras med en gigbag av hög kvalitet.

Lava Music ME 2 Freeboost Blue

Lava Music ME 2 Freeboost Orange