Måndag - Fredag 11.00-18.00

|  Telefon: 031-711 47 11

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Ibanez

Ibanez ACFS580CE-OPN Open Pore Natural

ACFS580CE är en helsolid akustisk stålsträngad grand concert med cutaway i Ibanez Artwood-serie. Modellen har sidor och botten i pau ferro, topp i gran, hals i 5-delars laminerad okoume/pau ferro samt greppbräda i ebenholts. Modellen har även ett inbyggt mikrofonsystem av typen T-bar/DP1 med utgångar både i mono och i stereo.

Vi justerar alltid din gitarr innan leverans.

Leverans: Kontakta oss (ej i butikslager)

Gustav Jonsvik

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael Björck

"The Artwood series was designed to blend the best traditional elements with modern guitar construction. Technology moves forward at a frenetic pace, and the world of guitar building is no different. In producing the Artwood series, we've respected the rich tradition of the acoustic guitar, while adding modern interpretations in our continuing search for the ultimate in guitar tone."

Typ av gitarr Högersträngad gitarr
    Antal strängar 6
    Färg Natur
    Storlek 4/4