Måndag - Fredag 11.00-18.00

|  Telefon: 031-711 47 11

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Ibanez

Ibanez AC340-OPN Open Pore Natural

AC340 är en akustisk stålsträngad Grand Concert i Ibanez Artwood-serie. Modellen har sidor, botten och solid topp i okoume, hals i nyatoh samt greppbräda i ovangkol.

Vi justerar alltid din gitarr innan leverans.

Leverans: 1-3 dagar

Gustav Jonsvik

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael Björck

"The Artwood series was designed to blend the best traditional elements with modern guitar construction. Technology moves forward at a frenetic pace, and the world of guitar building is no different. In producing the Artwood series, we've respected the rich tradition of the acoustic guitar, while adding modern interpretations in our continuing search for the ultimate in guitar tone."

Typ av gitarr Högersträngad gitarr
    Antal strängar 6
    Färg Natur
    Storlek 4/4