Måndag - Onsdag 11.00-18.00

dasdas

Hagström

Hagström '67 Viking II Black Gloss

1967 års Hagströms halvakustiska modell Viking i en nyproducerad version. sidor, botten och topp i 5-lagers lönn, hals i lönn och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagström H-52 AlNiCo 5 pickuper. Färg: Black Gloss.

Hagström Alvar Black

Alvar är en ny halvakustisk elgitarr från Hagström med en lite mindre kropp än Viking. Alvar har sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinatorträ. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker med 3-lägesswitch. Färg: Svart.

Hagström Alvar Swedish Frost

Alvar är en ny halvakustisk elgitarr från Hagström med en lite mindre kropp än Viking. Alvar har sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinatorträ. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker med 3-lägesswitch. Färg: Swedish Frost.

Hagström Alvar Wild Cherry Transparent

Alvar är en ny halvakustisk elgitarr från Hagström med en lite mindre kropp än Viking. Alvar har sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinatorträ. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker med 3-lägesswitch. Färg: Wild Cherry Transparent.

Hagström Fantomen Black

Elgitarr designad i samarbete med det svenska bandet Ghost. Kropp i mahogny, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 1st Lundgren Design Alnico-2 humbucker samt 1st Lundgren Design Alnico-5 humbucker . Färg: Svart.

Hagström Fantomen White

Elgitarr designad i samarbete med det svenska bandet Ghost. Kropp i mahogny, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 1st Lundgren Design Alnico-2 humbucker samt 1st Lundgren Design Alnico-5 humbucker. Färg: Vit.

Hagström Ultra Swede Cosmic Black

Klassisk svenskdesignad elgitarr med kropp i basswood, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagstrom Custom 62 humbucker. Färg: Black Gloss.

Hagström Ultra Swede Cosmic Black Burst

Klassisk svenskdesignad elgitarr med kropp i basswood, hals i mahogny och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagstrom Custom 62 humbucker. Färg: Cosmic Black Burst.

Hagström Viking Deluxe Custom Miami Blue Metallic

Specialversion av Hagströms mytomspunna halvakustiska elgitarr med sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Semi-Open Hagstrom Custom-Wound 58’C Alnico 5 pickuper. Färg: Miami Blue Metallic.

Hagström Viking White

Halvakustisk elgitarr med sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker. Färg: Vit.

Hagström Viking Wild Cherry

Halvakustisk elgitarr med sidor, botten och topp i lönn, hals i lönn och greppbräda i resinator. Mikrofoner: 2st Hagström HJ-50 humbucker. Färg: Wild Cherry.

Hagström C54

C-54 är en robust hardcase för Hagström Alvar, tillverkad i plywood av högsta kvalitet. Insidan av C54 är klädd med tjock, elegant och stötdämpande plyschvaddering och utsidan är klädd med vacker Vintage Tan Tolex vinylväv med en matchande Hagström-logga.

Hagström E20

Elgitarrbag i ett vattenavvisande ytmaterial med foder, bärhandtag samt ryggsäcksremmar. Två extrafickor för tillbehör. Passar F-modeller, Deluxe, Swede, Super Swede, Ultra Swede och Select.

Hagström E24

E-24 är en påkostad elgitarrbag för Hagström Alvar, förstärkt med det slitstarka materialet Cordura. E24 har även två stora fickor för tillbehör och avtagbara ryggsäcksremmar.

Hagström E30

Gitarrbag för stålsträngad akustisk gitarr i ett vattenavvisande ytmaterial med foder, bärhandtag samt tyggsäcksremmar. Två extrafickor för tillbehör.

Hagström E25

Elgitarrbag i ett vattenavvisande ytmaterial med foder, bärhandtag samt ryggsäcksremmar. Två extrafickor för tillbehör. Passar alla Viking-modeller.

Hagström Mora II Concert

Akustisk gitarr inspirerad av Dalarnas hantverkstradition. Sidor och botten i mahogny, topp i solid mahogny, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ.

Hagström Mora II Concert CE

Akustisk gitarr med cutaway inspirerad av Dalarnas hantverkstradition. Sidor och botten i mahogny, topp i solid mahogny, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Mora II Dreadnought CE

Hagström Siljan II Dreadnought CE Natural

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Black

Akustisk gitarr med cutaway. Sidor och botten i mahogny, topp i solid sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Cinnamon Apple Red

Limiterad utgåva i specialfärg!

Siljan II är en akustisk gitarr med cutaway med sidor och botten i mahogny, solid topp i sitka-gran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Gitarren har även ett inbyggt mikrofonsystem av typen Fishman Isys+ / Sonicore med stämapparat. Färg: Cinnamon Apple Red.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Left-Handed Tobacco Sunburst

Vänstersträngad akustisk gitarr med cutaway. Sidor och botten i mahogny, solid topp i sitkagran, hals i mahogny och greppbräda i resinatorträ. Mikrofonsystem: Fishman Isys+ (301) + Sonicore med inbyggd stämapparat.

Hagström Siljan II Grand Auditorium CE Natural

Hagström