Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Boss Waza Craft

Waza Craft: konstarten av oöverträffat ljud

Ända sen starten har utvecklarna hos BOSS åtagit sig att ta fram de bästa gitarrljuden med all den teknologi som finns tillgänglig, från traditionella analoga kretsar till högteknologisk DSP. Denna entusiastiska anda hålls vid liv med alla produkter i Waza Craft-serien, som ger dig exceptionella ljud och enastående svar på dynamik tack vare noggrant utvalda analoga komponenter, förfinade kretslösningar och minutiös uppmärksamhet på detaljer. I Japan betyder “Waza” konst och teknik och dessa pedaler i specialutgåva bär stolt Waza-symbolen för att representera höjden av BOSS design och hantverkskunnande. Samtliga pedaler som bär namnet Waza Craft byggs med högsta precision på BOSS högkvarter i Japan.

Standard och Custom: två pedaler i en

Samtliga pedaler i Waza Craft-serien kan arbeta i två olika lägen. Det första är Standard-läget, där man tack vare en ännu högre kvalitet på komponenter får en ännu bättre version av originalpedalen. I Custom-läget har BOSS valt att utforska nya ljudmöjligheter, vilket ger dig tillgång till två vitt skilda karaktärer i samma pedal.

BOSS BD-2W Blues Driver

BD2W är en vidareutveckling av den klassiska pedalen Blues Driver, handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan. BD2W har en 100% analog förstärkarkrets, 5 års BOSS-garanti, och två skilda ljudkaraktärer tack vare Standard- och Custom-lägen.

BOSS CE-2W Chorus

CE2W är en vidareutveckling av världens första choruspedal från 1976, den klassiska BOSS CE1, och dess uppföljare CE2. CE2W är handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan, har förstklassiga analoga kretsar med BBD (Bucket Brigade) och 5 års BOSS-garanti.

BOSS DC-2W Dimension C

Boss DC2W är en choruspedal med den klassiska Dimension-effekten från Boss och Roland, och återskapar perfekt ljuden från pedalen DC-2 men även Roland SDD-320. DC2W passar lika bra för gitarr, elpiano och sybtar (kan användas i stereo), och innefattas givetvis av 5 års BOSS-garanti. Handbyggd enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan.

BOSS DM-2W Delay

DM2W är en vidareutveckling av den klassiska delaypedalen DM2 med 100% analog kretslösning och BBD (Bucket Brigade) delay line, handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan. DM2W har två silda ljudkaraktärer tack vare Standard- och Custom-lägen, samt kommer med 5 års BOSS-garanti.

BOSS MT-2W Metal Zone

Boss MT2W ger dig den klassiska Metal Zone-effekten i Waza Craft-utförande. Standard-läget ger en utvecklad version av det mellanregisterfokuserade Metal Zone-soundet medan Custom-läget ger ett helt nytt brett ljud som passar perfekt för dagens diversifierade high gain-stilar. MT2W är handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan, och kommer med 5 års garanti.

BOSS SD-1W Super Overdrive

SD1W är en vdareutveckling av den klassiska pedalen SD1 Super Overdrive, handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan. SD1W har 100% analoga förstärkarkretsar, diskreta komponenter och 5 års BOSS-garanti.

BOSS TU-3W Chromatic Tuner

TU3W är en vidareutveckling av den branschledande stämapparaten TU3, handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan. TU3W erbjuder överlägsen stämning, förfinad signalväg och True Bypass. 5 års BOSS-garanti.

BOSS VB-2W Vibrato

VB2W är en vidareutveckling av den klassiska vibratopedalen VB2, handbyggd med förbättrade kompponenter enligt filosofin Waza Craft i BOSS högkvarter i Japan. VB2W har 100% analoga kretsar med ett BBD (Bucket Brigade) vibrato, möjlighet att koppla till en extra expressionpedal samt True Bypass. 5 års BOSS-garanti.

Boss Waza Craft

Min: 1.580 kr Max: 2.430 kr