Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Universal Audio Volt - prisvärda ljudkort med USB-C

  Möt Volt - de nya ljudkorten från Universal Audio

  Universal Audio Volt

  Musiker och producenter världen över har länge använt sig av ljudkort och annan utrustning från amerikanska Universal Audio för att skapa odödliga hits. Nu lanseras den nya serien Volt, prisvärda USB C-ljudkort för macOS, Windows, iPhone och iPad med klassledande ljudkvalitet som gör att ännu fler kan ta del av Universal Audios legendariska ljudkvalitet!

  Modernt eller vintage

  Samtliga ljudkort i Volt-serien har mikrofoningångar med två olika lägen, beroende på vilken typ av sound du är ute efter. I normalläge fås ett klart och neutralt ljud, medan läget Vintage Mic Preamp ger ett varmt och behagligt vintageljud med mycket karaktär. Här finns även 48 volts fantommatning vilket innebär att man kan använda vilken typ av mikrofon som helst. Och givetvis går det även att spela in gitarr eller keyboards, eftersom ingångarna även stödjer DI- och linjesignaler.

  Komprimera mera

  Modellerna Volt 176, 276 och 476 har även begåvats med en analog kompressorkrets på varje ingångskanal. Kompressorn, baserad på Universal Audios klassiska modell 1176, är perfekt för att på ett enkelt sätt kontrollera nivåer oavsett vad du spelar in. Här finns till och med färdiga inställningar för exempelvis sång- och gitarrinspelning.

  Vilken modell är rätt för dig?

  Vilket Volt passar dig bäst?

  Ställ dina frågor om Volt och andra ljudkort till oss!

  Kristian

  Kristian

   E-post
  Ljudkort och inspelningsutrustning
  Niklas

  Niklas

   E-post
  Ljudkort och inspelningsutrustning
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Universal Audio Volt 276 Studio Pack

  386359
  3.790,00 kr

  Volt 276 Studio Pack är ett inspelningspaket från Universal Audio bestående av ljudkortet Volt 276 (med dubbla mikrofonpreampar och kompressorer), en stormembrans kondensatormikrofon, en sluten hörlur samt ett stort mjukvarupaket.

  Universal Audio Volt 2 Studio Pack

  386358
  2.990,00 kr

  Volt 2 Studio Pack är ett inspelningspaket från Universal Audio bestående av ljudkortet Volt 2 (med dubbla mikrofonpreampar med vintage-läge), en stormembrans kondensatormikrofon, en sluten hörlur samt ett stort mjukvarupaket som innehåller allt man behöver för att komma igång.

  Universal Audio Volt 476

  386357
  3.690,00 kr

  Volt 476 är ett externt USB-ljudkort från Universal Audio utrustat med fyra ingångar varav två för mikrofon-, instrument- eller linjesignaler, sex utgångar, en hörlursutgång samt ett inbyggt MIDI-interface. Mikrofonpreamparna har ett vintage-läge som ger mer karaktär när du behöver det, och här finns även två kompressorer med valbara lägen för exempelvis sång- eller gitarrinspelning. Samtliga ljudkort i Volt-serien levereras med ett mjukvarupaket inklusive Ableton Live Lite och mängder med extra plugins.

  Universal Audio Volt 276

  386356
  2.890,00 kr

  Volt 276 är ett externt USB-ljudkort från Universal Audio utrustat med två ingångar för mikrofon-, instrument- eller linjesignaler, två utgångar för högtalare, en hörlursutgång samt ett inbyggt MIDI-interface. Mikrofonpreamparna har ett vintage-läge som ger mer karaktär när du behöver det, och här finns även två kompressorer med valbara lägen för exempelvis sång- eller gitarrinspelning. Samtliga ljudkort i Volt-serien levereras med ett mjukvarupaket inklusive Ableton Live Lite och mängder med extra plugins.

  Universal Audio Volt 176

  386355
  2.390,00 kr

  Volt 176 är ett externt USB-ljudkort från Universal Audio utrustat med en ingång för mikrofon-, instrument- eller linjesignal, två utgångar för högtalare, en hörlursutgång samt ett inbyggt MIDI-interface. Mikrofonpreampen har ett vintage-läge som ger mer karaktär när du behöver det, och här finns även en kompressor med valbara lägen för exempelvis sång- eller gitarrinspelning. Samtliga ljudkort i Volt-serien levereras med ett mjukvarupaket inklusive Ableton Live Lite och mängder med extra plugins.

  Universal Audio Volt 2

  386354
  1.790,00 kr

  Volt 2 är ett externt USB-ljudkort från Universal Audio utrustat med två ingångar för mikrofon-, instrument- eller linjesignaler, två utgångar för högtalare, en hörlursutgång samt ett inbyggt MIDI-interface. Mikrofonpreamparna har även ett vintage-läge som ger mer karaktär när du behöver det. Samtliga ljudkort i Volt-serien levereras med ett mjukvarupaket inklusive Ableton Live Lite och mängder med extra plugins.

  Universal Audio Volt 1

  386353
  1.490,00 kr

  Volt 1 är ett externt USB-ljudkort från Universal Audio utrustat med en ingång för mikrofon-, instrument- eller linjesignal, två utgångar för högtalare, en hörlursutgång samt ett inbyggt MIDI-interface. Mikrofonpreampen har även ett vintage-läge som ger mer karaktär när du behöver det. Samtliga ljudkort i Volt-serien levereras med ett mjukvarupaket inklusive Ableton Live Lite och mängder med extra plugins.

  Universal Audio Volt - prisvärda ljudkort med USB-C

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.490 kr Max: 3.790 kr
  kr1490 kr3790