Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  UAFX - Effektpedaler från Universal Audio

  UAFX - Nya effektpedaler från Universal Audio

  Med de tre pedalerna Astra Modulation Machine, Golden Reverberator och Starlight Echo Station gör amerikanska Universal Audio sitt intåg på marknaden för gitarreffekter. Här har man verkligen dragit nytta av sin mångåriga DSP-erfarenhet från sina UAD-processorenheter och Apollo-ljudkort, samt sin expertis av att emulera klassiska hårdvarueffekter i den digitala domänen.

  Resultatet är alltså effektpedalerna i serien UAFX. Har du testat dem ännu? Om inte råder vi dig att komma in till oss på Andreasson Musik och göra det. De låter, föga förvånande, fantastiskt bra!

  Astra Modulation Machine

  Astra Modulation Machine

  Golden Reverberator

  Golden Reverberator

  Starlight Echo Station

  Starlight Echo Station


  Få ut ännu mer av dina UAFX-pedaler

  Med den nya appen UAFX Control kommer du åt ännu fler funktioner i dina UAFX-pedaler. Bland annat kan du ändra bypass routing och bestämma funktion för den högra footswitchen. UAFX Control är gratis att ladda ner för alla som äger en UAFX-pedal. Du hittar appen, som finns för både Android, iOS, macOS och Windows, på Universal Audios hemsida.

  Ställ dina frågor om UAFX och andra effektpedaler till mig!

  Gustav

  Gustav

   E-post
  Elgitarrer, förstärkare och effekter
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Universal Audio UAFX Astra Modulation Machine

  378446
  3.990,00 kr

  Astra Modulation Machine är en helt ny effektpedal i serien UAFX. Som namnet indikerar modellerar den modulationseffekter såsom klassiska chorus/vibrato-effekter, autentiska flanger/doubler-effekter och inspirerande rörbaserade tremoloeffekter. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Golden Reverberator

  378444
  3.990,00 kr

  Golden Reverberator är en helt ny effektpedal i serien UAFX. Som namnet indikerar modellerar den efterklangseffekter inklusive tre rörbaserade reverbtankar från 1960-talsförstärkare, plåtreverb från studion Record Plant samt digitalreverb från klassiska hårdvaror. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Starlight Echo Station

  378445
  3.590,00 kr

  Starlight Echo Station är en helt ny effektpedal i serien UAFX. Som namnet indikerar modellerar den olika delayeffekter ikoniska bandekon (med val av band), legendariska BBD analoga ekon samt moderna digitala delayeffekter med många modulationsmöjligheter. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  UAFX - Effektpedaler från Universal Audio

  Filter by:

  Clear All
  Min: 3.590 kr Max: 3.990 kr
  kr3590 kr3990