Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  UAFX - Effektpedaler från Universal Audio

  Tre efterlängtade tillägg till UAFX-serien

  Universal Audios effektpedaler i serien UAFX har blivit mycket väl emottagna, och nu kompletteras de med de tre förstärkarpedalerna Dream '65, Ruby '63 och Woodrow '55. Gemensamt för de tre nyheterna är att de ger dig soundet av en klassisk rörförstärkare, komplett med kabinettsimulering, vibrato och reverb. Vilken pedal du väljer beror på vilken förstärkare du gillar bäst

  Dream '65 Reverb Amplifier

  Dream '65 Reverb Amplifier

  Ruby '63 Top Boost Amplifier

  Ruby '63 Top Boost Amplifier

  Woodrow '55 Instrument Amplifier

  Woodrow '55 Instrument Amplifier

  UAFX - Effektpedaler från Universal Audio

  Med de tre pedalerna Astra Modulation Machine, Golden Reverberator och Starlight Echo Station gör amerikanska Universal Audio sitt intåg på marknaden för gitarreffekter. Här har man verkligen dragit nytta av sin mångåriga DSP-erfarenhet från sina UAD-processorenheter och Apollo-ljudkort, samt sin expertis av att emulera klassiska hårdvarueffekter i den digitala domänen.

  Resultatet är alltså effektpedalerna i serien UAFX. Har du testat dem ännu? Om inte råder vi dig att komma in till oss på Andreasson Musik och göra det. De låter, föga förvånande, fantastiskt bra!

  Astra Modulation Machine

  Astra Modulation Machine

  Golden Reverberator

  Golden Reverberator

  Starlight Echo Station

  Starlight Echo Station


  Få ut ännu mer av dina UAFX-pedaler

  Med den nya appen UAFX Control kommer du åt ännu fler funktioner i dina UAFX-pedaler. Bland annat kan du ändra bypass routing och bestämma funktion för den högra footswitchen. UAFX Control är gratis att ladda ner för alla som äger en UAFX-pedal. Du hittar appen, som finns för både Android, iOS, macOS och Windows, på Universal Audios hemsida.

  Ställ dina frågor om UAFX och andra effektpedaler till mig!

  Gustav

  Gustav

   E-post
  Elgitarrer, förstärkare och effekter
  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Universal Audio UAFX Woodrow '55 Instrument Amplifier

  403078
  4.090,00 kr

  Woodrow '55 Instrument Amplifier är en effektpedal i serien UAFX från Universal Audio, som på ett mycket naturtroget sätt emulerar en legendarisk amerikansk rörförstärkare. Förutom förstärkare finns här även kabinettsimulering, vibrato och reverb. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Ruby '63 Top Boost Amplifier

  403077
  4.090,00 kr

  Ruby '63 Top Boost Amplifier är en effektpedal i serien UAFX från Universal Audio, som på ett mycket naturtroget sätt emulerar det klassiska brittiska rörförstärkarsoundet. Förutom förstärkare finns här även kabinettsimulering, vibrato och reverb. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Dream '65 Reverb Amplifier

  403076
  4.090,00 kr

  Dream '65 Reverb Amplifier är en effektpedal i serien UAFX från Universal Audio, som på ett mycket naturtroget sätt emulerar det klassiska amerikanska rörförstärkarsoundet. Förutom förstärkare finns här flera olika högtalare, kabinetter, boostar, samt givetvis vibrato och fjäderreverb. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Starlight Echo Station

  378445
  3.790,00 kr

  Starlight Echo Station är en helt ny effektpedal i serien UAFX. Som namnet indikerar modellerar den olika delayeffekter ikoniska bandekon (med val av band), legendariska BBD analoga ekon samt moderna digitala delayeffekter med många modulationsmöjligheter. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Golden Reverberator

  378444
  3.990,00 kr

  Golden Reverberator är en helt ny effektpedal i serien UAFX. Som namnet indikerar modellerar den efterklangseffekter inklusive tre rörbaserade reverbtankar från 1960-talsförstärkare, plåtreverb från studion Record Plant samt digitalreverb från klassiska hårdvaror. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  Universal Audio UAFX Astra Modulation Machine

  378446
  3.890,00 kr

  Astra Modulation Machine är en helt ny effektpedal i serien UAFX. Som namnet indikerar modellerar den modulationseffekter såsom klassiska chorus/vibrato-effekter, autentiska flanger/doubler-effekter och inspirerande rörbaserade tremoloeffekter. Pedalen fungerar lika bra i mono som i stereo.

  UAFX - Effektpedaler från Universal Audio

  Filter by:

  Clear All
  Min: 3.790 kr Max: 4.090 kr
  kr3790 kr4090