Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Toontrack

Toontrack EZkeys Hybrid Harp

EZkeys Hybrid Harp är en pianoplugin från Toontrack med ett spännande hybridinstrument bestående av en harp, en nyckelharpa, två harmonium, en ocarina och ett glockenspiel spelat med stråke. Spela det själv eller använd det stora biblioteket av medföljande MIDI-komp. EZkeys fungerar både fristående och som plugin i din favorit-DAW, kompatibelt med alla ledande inspelningsprogram för macOS och Windows.

Denna produkt säljs som download. Serienummer samt instruktioner för nedladdning och installation skickas till dig via epost.

Kristian Fyhr

Kontakta Kristian eller Niklas så hjälper de dig!
    Niklas Racov

Höjdpunkter EZkeys Hybrid Harp

• hybridinstrument bestående av en harp, en nyckelharpa, två harmonium, en ocarina och ett glockenspiel spelat med stråke
    • De olika instrumenten kan användas var för sig eller tillsammans