Måndag - Onsdag 11.00-18.00
Midsommarafton STÄNGT
Midsommardagen STÄNGT

dasdas

Under juni månad har vi kampanj på mängder av instrument och skickar med fina tillbehör utan extra kostnad. Hitta ditt favoritinstrument på vår kampanjsida!

Tillverkare: Remo

Remo Ambassador® Fiberskyn® Drumhead 12"

Tvålagers slagskinn för puka i vitt (coated) utförande. Storlek: 12".

Lagerstatus: 1 i Uddevalla
    Finns i butik (Uddevalla)
    Skickas inom: 1-3 dagar

Fredrik Hultman

Kontakta Fredrik så hjälper han dig:

The Ambassador® Fiberskyn® drumheads feature warm, full-range tone with outstanding definition and enhanced mid and low-range resonance. Combining 1-ply of 10-mil film laminated to a 3-mil polyspun fiber, its sensitivity and soft articulation make the Ambassador® Fiberskyn® the most popular Concert Snare, Concert Bass, Concert Tom and traditional Field drum drumhead in the world. Ideal for playing with sticks, brushes and mallets in all Concert and Marching Percussion applications, and highly durable for outdoor use. Available in sizes 6" - 40".

Typ av skinn Slagskinn - Puka/Virvel
    Storlek 12"