Måndag - Onsdag 11.00-18.00
Fredag 11.00-18.00

|  Telefon: 031-711 47 11
dasdas

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: M-Audio

M-Audio Oxygen 25 mk5

Uppdaterad modell med Smart Controls, Auto Mapping och arpeggiator!

Oxygen 25 mk5 är MIDI-keyboard med 25 fullstora, anslagskänsliga tangenter, pitch- och modulationshjul, oktaveringsknappar, transportknappar för att styra ditt inspelningsprogram, 8 anslagskänsliga trumpads samt 8 programmerbara rattar. Oxygen har nu även Smart Controls, Auto Mapping samt en inbyggd arpeggiator. Ansluts via USB och fungerar både i Windows, macOS samt iOS.

Levereras med ett mjukvarupaket bestående ab Ableton Live Lite, Akai MPC Beats med 5 Expansion Packs, samt instrumenten Hybrid och Mini Grand från AIR Music Technology.

Skickas inom: Kontakta oss för leveranstid

Kontakta Jan eller Kristian så hjälper de dig!

Kristian Fykr

Höjdpunkter

- 25 fullstora anslagskänsliga tangenter

- Preset- och DAW-knappar för automappade mjukvaruinstrument och plugins

- 8 programmerbara rattar samt 1 programmerbar regel för att styra valfria parametrar

-  Smart Chord, Smart Scale och inbyggd arpeggiator Type

- 2 banker med 8 anslagskänsliga pads med Note Repeat för att programmera beats och rytmer

- Transportknappar för att styra ditt inspelningsprogram

- Ergonomiska pitch- och modulationshjul samt ingång för sustainpedal

- Inklusive MIDI editor och ett stort mjukvarupaket bestående av Ableton Live Lite, Akai MPC Beats med 5 Expansion Packs, samt instrumenten Hybrid och Mini Grand från AIR Music Technology.

Bredd 49,2 cm
    Höjd 9,4 cm
    Vikt 1,8 kg

Höjdpunkter

- 25 fullstora anslagskänsliga tangenter

- Preset- och DAW-knappar för automappade mjukvaruinstrument och plugins

-  Smart Chord, Smart Scale och inbyggd arpeggiator Type

- Transportknappar för att styra ditt inspelningsprogram

- Ergonomiska pitch- och modulationshjul samt ingång för sustainpedal

Bredd 49,2 cm
    Höjd 9,4 cm
    Vikt 1,8 kg

Dags att skaffa en midi-keyboard?

Funderar du på att skaffa en midi-keyboard? Planerar du att först och främst använda den i hemmastudion, eller vill du enkelt kunna ta med dig den, t.ex. på resan?

Läs våra tips till dig som planerar att skaffa en MIDI-keyboard