Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag STÄNGT
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Jobba hos oss

  Pianolärare

  Andreasson Musik har bedrivit musikskola parallellt med vår musikaffär sedan starten 1949. För oss är det viktigt att förse de som är intresserade inte bara med instrument utan också med kunskap för att kunna förverkliga sin kreativitet. Vår musikskola finner du i anslutning till vår butik på Odinsgatan 9 i Göteborg där vi erbjuder enskild undervisning i ett flertal olika instrument från nybörjarnivå och uppåt.

  Vi söker nu en vikarierande pianolärare läsåret 21/22 med kursstart augusti 21. Det handlar om eftermiddag och kvällstid några vardagar i veckan + någon helgdag, i nuläget torsdag, fredag eftermiddag/kväll, lördag dagtid. Eventuellt kan fler vardagar tillkomma.

  Antal elever per dag kan variera mellan fem och tio st, som du undervisar i 25 minuters–lektioner, delvis utefter ditt eget önskemål. Nivån på eleverna är allt från nybörjare till de som spelat några år. Du bör ha musikutbildning på nivån folkhögskola eller motsvarande och helst några års erfarenhet från undervisning. Om du även har erfarenhet av professionellt musicerande är det ett plus.

  Välkommen in med din ansökan/CV till kerstin@andreassonmusik.se. Rekryteringsprocessen startar som tidigast 27/7.