Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Headhunters

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Headhunters Sweepers

  368442
  369,00 kr

  Vispar med trähandtag från Headhunters.

   

  "This is our Stick with the Groove in retractable brush form. The brush wires can be set to various widths, and retract fully into the wooden handle when not in use. These are our longest brushes, and a perfect fit for drummers already using our maple or hickory Grooves Model B drum sticks. There really is no other brush like the Sweepers!"

  Headhunters Jingle Things

  368461
  375,00 kr

  Headhunters Jingle Thing är en ∅ 45mm mallet boll med en tamburinklocka och en nylonpärla på en trumstock. Mycket effektiv rytmeffekt!

   

  Jingle Things är en Orb-X-45W mallet på en 2B lönn stock. Bollen kapas av en bit och på den monteras samma typ av metall bricka som på en tamburin. En ½ tums nylonpärla sitter på andra sidan bollen. Nylonpärlan ger dig attack och fokus från trummor och cymbaler utan att överrösta tamburinljudet. Tamburinbrickorna kan spela var för sig eller ih

  Headhunters Orb-X-30B

  368456
  203,00 kr

  Headhunters OrB-X-30B är mallets för trummisar!

   

  Mallets av filt är för hårda och tunga, vilket gör det svårt att spela accentuerade mönster. Bollen på en Orb-X Mallet väger mindre än ett gram och finns i 4 olika storlekar, ∅ 25 mm , ∅ 30 mm, ∅ 40 mm och ∅ 45 mm. De mindre storlekarna ger ett mjukare ljud. De större storlekarna ger mer kontaktljud. De låter bra på trumset, congas och bongos. De är också bra för Orff-instrument (som xylophone mm). Eftersom de är så lätta kan du spela rytmiska mönster på cymbaler vilket inte är praktiskt möjligt med timpani-mallets.

  Headhunters Fat Bastards

  368468
  465,00 kr

  Headhunters Fat Bastards tillverkade i bambu ger dig ett kraftigt, fett back beat! Du kommer älska dem!

   

  Fat Bastards består av 75 smala bambustickor. Fat Bastards är lätta trots sin storlek, har en stor spridning och ger dig ett kraftigt, fett back beat! En favorit bland Headhunters artister!

  Headhunters Bear Claws

  368467
  375,00 kr

  Bear Claws - hybridvispar från Headhunters som skapar unika ljudmöjligheter!

   

  Polymaterialet formas vid tillverkningen i en 90-graders böj. Klorna är 2,5cm långa. De kan användas för att skapa coola scratch effekter på coated skinn. Klorna ökar attacken och definitionen på både cymbaler och trummor. Du kan lika väl vända på dom och spela med “knog” sidan nedåt vilket ger en effektiv percussionattack.

  Headhunters Soft Corn

  368466
  384,00 kr

  Soft Corn ger dig ett mjukare och tystare sound. Nästan som en visp men fetare och coolare!

   

  Soft Corn är väldigt tysta och kan användas på de flesta slaginstrument för en mycket mjuk touch och feeling. Byggda av ett tätt packat mycket tåligt gräs. Sweep the broom!

  Headhunters Bing Bongs

  368459
  329,00 kr

  Bing Bongs består av gula och svarta polypropylen-rods runt en kraftigare, kryssad, centrumrod av björk. Extra hållbara! Extra snygga!

   

  Bing Bongs använder samma populära koncept som Doobies och Blunts; Cut Center Dowel-konceptet.Det innebär att centerroden är klyvd i ett kryss. Detta gör att centerroden komprimeras och öppnas när du spelar. Vid spel i låga volymer ökar detta dramatiskt studsen vilket plötsligt möjliggör virvlar med ett par rods! Bing Bongs består av gula och svarta polypropylen-rods som omger en kraftigare centrumrod av björk. Polypropylen minskar den totala vikten på denna modell jämfört med andra Bundles och gör den extremt hållbar!

  Headhunters Blasters

  368458
  329,00 kr

  Blasters från Headhunters är rods av plast med handtag av trä. Otroligt hållbar och skön att spela med.

  Headhunters Crossover II Bamboo Light

  368447
  340,00 kr

  Crossover II Bamboo Light kombinerar en bundled rod med en vanlig trumstock. Den ultimata roden!

   

  Headhunters Crossovers II Bamboo Light har ovala tunnare och smalare bamburods där bambun har kvar barken vilket gör den mycket tålig. Den har även ’Grip Control’, ett skönt gummigrepp som gör att du inte tappar den. Headhunters Crossovers är lättspelad tack vare sin låga vikt och att den i grunden är en Maple stock. Tack vare det kan du få till riktiga crash- och ride slag och du får till riktiga kantslag samtidigt som du kan spela tystare tack vare rodsen. Headhunters Crossovers har en flyttbar gummiring så att du själv kan anpassa ljudet efter ditt önskemål.

  Headhunters Saber Tooth

  368451
  498,00 kr

  Hybridvispar från Headhunters med 2 justerbara pärlklädda rods.

   

  Headhunters Saber Tooth när du vill ha mer! De här visparna har volymen! Flytta pärlan längst med roden, ändra längden på roden för att ge dig ljudet och volymen du vill ha. Spela som med vanliga vispar och vänd dem på kant för att accentuera med pärlan och roden. Det här är de ultimata rockvisparna!

  Headhunters Dreamcatchers Wired

  368453
  498,00 kr

  Hybridvispar från Headhunters med en röd justerbar nylonklädd stålring.

   

  Headhunters unika Dreamcatchers Wired är den kraftigaste av Headhunters Dreamcatchers. Den traditionella vispen har lagts till med en unik nylonklädd stålring som kan skjutas in i handtaget vilket ger dig möjligheten att justera vispen som du vill ha den. Genom att vända vispen med nylonringen nedåt får du ett kraftigare cymbal- och trumslag. Alla Dreamcatchers ger dig både ett tydligt “ping” ljud och/eller det traditionella ljudet av vispar. Tack vare att Dreamcatchers Wired har en stålring istället för en nylon ring gör den hållbarare för dig som tar i lite mer när du spelar.

  Headhunters

  Filter by:

  Clear All
  Min: 203 kr Max: 498 kr
  kr203 kr498