Måndagar - Fredagar 11.00-18.00
Söndagar Stängt

|  Telefon: 031-711 47 11
dasdas

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Freerange

Freerange 2K Series Concert Ukulele Bag

Gigbag av hög kvalitet till ukulele av concert-modell. Stoppning av 4mm högdensitets EPE, ett material som ger oerhört bra skydd även i tunna lager. Yttermaterialet av kraftigt laminerat Coduratyg har mycket god vattentålighet. Bagen har justerbar axelrem och välsydda bärhandtag för bekväm transport av ukulelen. Ficka finns på framsidan. Kraftig 2-vägs dragkedja. Praktisk ring för upphängning finns på överdelen av bagens baksida. Utmärkt kvalitet på arbete och detaljer. Silver reflex linje ger extra säkerhet under den mörka årstiden. Innermått 64 x 21 x 7cm.

Lagerstatus: 13 i lager
    Finns i butik (Göteborg)
    Skickas inom: 1-3 dagar

Gustav Jonsvik

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael Björck