Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Casio

Casio CDP-S110BK Black

Nyhet för 2022 - ersätter den populära modellen CDP-S100!

CDPS110, här i svart utförande, är ett stilrent digitalpiano från Casio i kompakt design med 88 vägda tangenter, uppdaterad ljudmotor med 10 instrumentljud och inbyggda högtalare. CDP-S110 kan drivas på batteri, har USB för enkel koppling mot dator/surfplatta/smartphone, och är kompatibel med Casios smarta app Chordana Play (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat).

Casio CDP-S110 levereras med nätadapter, notställ och en sustainpedal.

Lagerstatus: 2 i Göteborg
    Finns i butik (Göteborg)
    Skickas inom: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Höjdpunkter CDP-S110

- Kompakt digitalpiano med slimmad design

- 88 fullskaliga tangenter med Hammer Action II-teknologi och textur för ökat grepp och känsla

- 10 olika instrumentljud med upp till 64 rösters polyfoni

- Övriga funktioner: metronom, transponering och layer

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via USB To Host

- Ingång för sustainpedal (SP-3 medföljer)

- Hörlursutgång

- Ingång för extern ljudkälla

- Kan drivas på batteri

- Kompatibel med appen Chordana Play for Piano (kräver Lightning till USB-adapter, säljs separat)

- Levereras med nätadapter, notställ och sustainpedal

- Mått (b, d, h): 132,2 x 23,2 x 9,9 cm

- Vikt: 10,5 kg

Chordana Play

Ladda ner appen Chordana Play gratis i App Store eller Google Play. Chordana Play erbjuder ett enkelt och roligt sätt att lära sig spela keyboard. Välj mellan 50 inkluderade låtar eller ladda ner nya låtar i MIDI-arkivet. Appen följer med i låten och visar noter, tablatur och på ett pedagogiskt sätt vilka toner/tangenter som skall spelas. I lektionsläget kan man lära in en hand i taget, justera tempot och lära sig i sin egen takt.

Bredd 132,2 cm
    Höjd 9,9 cm
    Vikt 10,5 kg
    Tillverkarens produktsida https://www.casio-intl.com/asia/en/emi/products/cdps110/

Höjdpunkter CDP-S110

- Kompakt digitalpiano med slimmad design

- 10 olika instrumentljud med upp till 64 rösters polyfoni

- Övriga funktioner: metronom, transponering och layer

- Inbyggda högtalare med 2 x 8W uteffekt

- Koppla enkelt ihop med dator/surfplatta/smartphone via USB To Host

- Ingång för sustainpedal (SP-3 medföljer)

- Hörlursutgång

- Ingång för extern ljudkälla

- Kan drivas på batteri

- Levereras med nätadapter, notställ och sustainpedal

- Mått (b, d, h): 132,2 x 23,2 x 9,9 cm

- Vikt: 10,5 kg

Chordana Play

Bredd 132,2 cm
    Höjd 9,9 cm
    Vikt 10,5 kg

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Lars tipsar om digitalpiano och akustiskt piano

Akustiskt eller digitalpiano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp