Måndag - Onsdag 11.00-18.00
Fredag 11.00-18.00

|  Telefon: 031-711 47 11
dasdas

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Bose

Bose L1 Pro8

Det mest bärbara L1 Pro-systemet!

L1 Pro8 är det mest kompakta PA-systemet i Bose nya L1 Pro-serie, bestående av en line array med 8 högtalare, en kraftig subwoofer samt en inbyggd mixer med flera ingångar, bluetooth och effekter. L1 Pro8 är det perfekta valet för allt från singer-songwriters till DJ:s som söker välljudande och portabelt PA-system.

Lagerstatus: 3 i lager
    Finns i butik (Göteborg)
    Skickas inom: 1-3 dagar

Har du frågor om våra produkter?

Petter Malmgren

Kontakta Petter så hjälper han dig:

Det mest bärbara L1 Pro-systemet

L1 Pro8 är redo när du vill, och ger enklare anslutning och snabbare konfigurering. Den ger generös täckning med C-format högtalarsystem och åtta artikulerade 2-tums neodymiumelement. Det här systemet ger 180 graders horisontell täckning med bred vertikal spridning, så att publiken kan höra tydligt oavsett om de sitter eller står, till och med längst ut på kanterna, i små till medelstora lokaler som mindre restauranger och kaféer. L1 Pro8 ger singer/songwriters och DJ:ar både enkel konfigurering och överlägsen klarhet – möjligheten att låta som allra bäst och bara spela.

Bas utan storleken

En integrerad subwoofer med ett unikt racetrack-element ger dig kraftfull bas, har en optimerad tyngdpunkt och sparar mycket utrymme. Det här slimmade 7 × 13-tumselementet ger dig prestanda som konkurrerar med en vanlig 12-tumswoofer utan den besvärliga storleken, frigör utrymme i fordonet och på scenen och gör det mycket enklare att flytta enheten mellan hemmet och bilen.

Inbyggd mixer - och på telefonen

Varje L1 Pro-system har en inbyggd mixer så att du enkelt kan ansluta olika instrument, mikrofoner och andra källor. Du får två kombinerade XLR-1/4-tums fantomingångar, 1/4-tums och 1/8-tums (3,5 mm) aux-ingångar, plus Bluetooth-strömningsfunktion. Upplysta rotationskodare ger dig omedelbar åtkomst till volym-, ton- och reverbinställningar per kanal. Välj mellan optimerade EQ-förval för systemet för livemusik, inspelad musik och annat. Lägg dessutom till ännu fler instrument och andra ljudkällor via en dedikerad ToneMatch-port – en kabel ger både ström och digitalt ljud mellan systemet och en Bose T4S- eller T8S-mixer (tillval). Och med den intuitiva appen L1 Mix får du fullständig kontroll över den trådlösa mixern även från din smarttelefon eller surfplatta.

Intuitiv och trådlös kontroll

Med appen L1 Mix kan du justera mixerns inställningar direkt från din mobila enhet. Du kan till och med gå runt i rummet, höra hur ljudet låter och finjustera medan du går. Ändra volym- och toninställningarna i appen och se hur LED-kodaren på L1 Pro flyttas för att matcha inställningarna – mixern och appen är alltid synkroniserade i realtid. Dessutom har du tillgång till hela ToneMatch-biblioteket med anpassade EQ-förval. Med appen L1 Mix får du anslutbarhet som gör din spelning bättre, vilket ger dig mer flexibilitet för snabba justeringar via reglagen som är intuitiva och omedelbara.

Typ av högtalare Pelarhögtalare
    Aktiv/Passiv Aktiv
    Vikt 17,3 kg

Det mest bärbara L1 Pro-systemet

Bas utan storleken

Inbyggd mixer - och på telefonen

Intuitiv och trådlös kontroll

Typ av högtalare Pelarhögtalare
    Aktiv/Passiv Aktiv
    Vikt 17,3 kg
    Kunder som köpte denna köpte också

Bose L1 Pro8 Slip Cover

Praktiskt överdrag som skyddar bashögtalaren till Bose L1 Pro8. Överdrag till pelaren följer med när man köper grundsystemet L1 Pro8.