Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-15.00 | Söndag: 12.00-16.00

Tillverkare: Yamaha

Yamaha YDPS52B Matt Svart

Elegant och kompakt digitalpiano i möbelutförande med 88 vägda tangenter av typen GH, en graderad hammarmekanik med syntetisk elfenben. Ljudmotorn Pure CF Sound Engine levererar en rik och utrycksfull pianoklang, och en enkel inspelningsfunktion gör att du kan lyssna till det du spelat i efterhand.

Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Klaviatur

YDPS52 har en vägd klaviatur av typen GH, en graderad hammarmekanik med hög spelkänsla. Anslaget går även att justera i fyra olika nivåer. Pianot har även tre pedaler med samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto.

Ljud

" Pure CF sound engine" levererar en rik och utrycksfull pianoklang. Här finns även elpianon, orgel, stråkljud m.m. Totalt har YDPS52 10 instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du 2 st ljud t.ex. piano+stråkljud.

Högtalare

Det inbyggda högtalarsystemet på 2x20 W återger en hög kvalitét av ljud trots det kompakta formatet på pianot.

Hörlur

Stereophonic Optimizer ger dig även en hög kvalitét av flygelljud i hörlurar.

Övriga funktioner

2 kanaler midiinspelning

USB för koppling till PC/Mac

Inbyggd metronom

iOS-app för styrning av pianot.

Färg Svart (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter GH
    Polyfoni 192
    Antal instrumentljud 10
    Inspelningsfunktion Ja, 2 spår (cirka 11000 noter)
    Högtalarsystem 2 x 20W
    Anslutningar Hörlur (2st), USB, Näadapter
    Bredd 135,3 cm
    Höjd 97,6 cm
    Vikt 37,8 kg
    Tillverkarens produktsida https://se.yamaha.com/sv/products/musical_instruments/pianos/arius/ydp-s52/index.html

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Stereophonic Optimizer ger dig även en hög kvalitét av flygelljud i hörlurar.

Övriga funktioner

2 kanaler midiinspelning

USB för koppling till PC/Mac

Inbyggd metronom

iOS-app för styrning av pianot.

Färg Svart (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter GH
    Polyfoni 192
    Antal instrumentljud 10
    Inspelningsfunktion Ja, 2 spår (cirka 11000 noter)
    Högtalarsystem 2 x 20W
    Anslutningar Hörlur (2st), USB, Näadapter
    Bredd 135,3 cm
    Höjd 97,6 cm
    Vikt 37,8 kg

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano