Öppettider i sommar:

Lördag - Söndag Stängt

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Yamaha

Yamaha P-125WH White

Bästsäljande digitalpiano från Yamaha!

P125 är ett kompakt och prisvärt digitalpiano i matt vitt utförande med 88 vägda tangenter, 24 instrumentljud, 20 rytmer för att öva tillsammans med och inbyggda högtalare. Här finns även en inspelningsfunktion som gör att du kan lyssna till det du spelat i efterhand. P125 är även lämpat för scenbruk tack vare linjeutgång i stereo.

Lagerstatus: 17 i Göteborg , 3 i Uddevalla
    Skickas inom: 1-3 dagar

Jan, jan@andreassonmusik.se

Kontakta Jan eller Kristian så hjälper de dig!
    Kristian, kristian@andreassonmusik.se

Klaviatur

Yamaha P-125 har en vägd klaviatur av typen GHS, en graderad hammarmekanik med god spelkänsla. Anslaget går även att justera i fyra olika nivåer. P125 kan även kompletteras med orginalstativet L-125 samt 3-pedalsenhet LP-1. Med LP1 får instrumentet samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto. Medföljande fotpedal fungerar för sustain.

Ljud

"Pure CF sound engine" levererar en rik och utrycksfull pianoklang. Här finns även elpianon, orgel, stråkljud m.m. Totalt har P-125 24 olika instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du två olika ljud exempelvis piano och stråkljud, och med splitfunktion kan du spela med ett basljud i vänsterhanden och ett pianoljud i högerhanden.

Högtalare

Det inbyggda högtalarsystemet på 2x7W återger en god ljudkvalitét. P-125 har även linjeutgångar i stereo för externa högtalare, bra för både scenbruk och även för förstärkning av ljudet i ett hem.

Hörlur

P-125 ger dig även en hög kvalitet av flygelljud i hörlurar, och tack vare funktionen Stereophonic Optimizer får man fram den rätta rumskänslan.

Övriga funktioner hos Yamaha P-125WH

• 2 kanalers inspelningsfunktion
    • Linjeutgång för kopplling till externa högtalare
    • USB för koppling till macOS/Windows/iOS
    • Inbyggd metronom/rytm-funktion
    • iOS-app för styrning av pianot
    • Notställ samt enkel sustainpedal medföljer
    Möbeltyp Portabel
    Bredd 132,6 cm
    Höjd 16,6 cm
    Vikt 11,8 kg
    Tillverkarens produktsida https://se.yamaha.com/sv/products/musical_instruments/pianos/p_series/p-125/index.html#product-tabs

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Övriga funktioner hos Yamaha P-125WH

• 2 kanalers inspelningsfunktion
    • Linjeutgång för kopplling till externa högtalare
    • USB för koppling till macOS/Windows/iOS
    • Inbyggd metronom/rytm-funktion
    • iOS-app för styrning av pianot
    • Notställ samt enkel sustainpedal medföljer
    Möbeltyp Portabel
    Bredd 132,6 cm
    Höjd 16,6 cm
    Vikt 11,8 kg
    Kunder som köpte denna köpte också

Yamaha L-125WH

L125WH är ett snyggt vitt trästativ till Yamahas digitalpiano P125WH för dig som vill ha ett mer möbellikt pianoutseende.

Gravity KSX2W Dubbelkryss Keyboardställ Vitt

Dubbelstagat robust keyboardställ av X-model med bra låssystem. Beklädd med gummiyta för att inte slita på ditt instrument. Går att fällas ihop. Vid köp medföljer en Varifoot® leveling foot som används för att undvika ojämnheter. Svarta utbytbara dekorer medföljs. Max belastning: 65 kg.

Adam Hall SKT17

Keyboardpall av x-modell med tjock sits och justerbar höjd. Enkel att fälla ihop och transportera.

Baumann KB100 Matt Vit

Pianopall av traditionell möbeltyp med steglöst justerbar höjd mellan 46 och 59 cm. Sittyta: 57 x 32 cm. Färg: matt vit

Yamaha HPH-150 White

Öppen hörlur med neutral ljudbild, passar bra för exempelvis keyboards och digitalpianon.

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Lars tipsar om digitalpiano och akustiskt piano

Akustiskt eller digitalpiano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp