Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Yamaha

Yamaha P-125WH

P125 är ett kompakt och prisvärt digitalpiano i matt vitt utförande med 88 vägda tangenter, 24 instrumentljud, 20 rytmer för att öva tillsammans med och inbyggda högtalare. Här finns även en inspelningsfunktion som gör att du kan lyssna till det du spelat i efterhand. P125 är även lämpat för scenbruk tack vare linjeutgång i stereo.

Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Klaviatur

P125 har en vägd klaviatur av typen GHS, en graderad hammarmekanik med god spelkänsla. Anslaget går även att justera i fyra olika nivåer. P125 kan även kompletteras med orginalstativ L125 samt 3-pedalsenhet LP1. Med LP1 får instrumentet samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto. Medföljande fotpedal fungerar för sustain.

Ljud

"Pure CF sound engine" levererar en rik och utrycksfull pianoklang. Här finns även elpianon, orgel, stråkljud m.m. Totalt har P125 24 instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du 2 st ljud t.ex. piano och stråkljud, och med splitfunktion kan du t.ex. spela med ett basljud i vänsterhanden.

Högtalare

Det inbyggda högtalarsystemet på 2x7 W återger en god ljudkvalitét. P125 har även linjeutgångar i stereo för externa högtalare, bra för både scenbruk och även för förstärkning av ljudet i ett hem.

Hörlur

P125 ger dig även en hög kvalitet av flygelljud i hörlurar, och tack vare funktionen Stereophonic Optimizer får man fram den rätta rumskänslan.

Övriga funktioner

- 2 kanalers inspelningsfunktion

- Linjeutgång för kopplling till externa högtalare

- USB för koppling till macOS/Windows/iOS

- Inbyggd metronom/rytm-funktion

- iOS-app för styrning av pianot

- Notställ samt enkel sustainpedal medföljer

Bredd 132,6 cm
    Höjd 16,6 cm
    Vikt 11,8 kg
    Tillverkarens produktsida https://se.yamaha.com/sv/products/musical_instruments/pianos/p_series/p-125/index.html#product-tabs

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Övriga funktioner

- 2 kanalers inspelningsfunktion

- Linjeutgång för kopplling till externa högtalare

- USB för koppling till macOS/Windows/iOS

- Inbyggd metronom/rytm-funktion

- iOS-app för styrning av pianot

- Notställ samt enkel sustainpedal medföljer

Bredd 132,6 cm
    Höjd 16,6 cm
    Vikt 11,8 kg
    Kunder som köpte denna köpte också

Gravity KSX2W Dubbelkryss Keyboardställ Vitt

Dubbelstagat robust keyboardställ av X-model med bra låssystem. Beklädd med gummiyta för att inte slita på ditt instrument. Går att fällas ihop. Vid köp medföljer en Varifoot® leveling foot som används för att undvika ojämnheter. Svarta utbytbara dekorer medföljs. Max belastning: 65 kg.

Adam Hall SKT17

Keyboardpall av x-modell med tjock sits och justerbar höjd. Enkel att fälla ihop och transportera.

Yamaha HPH150 Black

Öppen hörlur med neutral ljudbild, passar bra för exempelvis keyboards och digitalpianon.

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano