Öppettider: Måndag-Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Yamaha

Yamaha P-125B

P125 är ett kompakt och prisvärt digitalpiano i matt svart utförande med 88 vägda tangenter, 24 instrumentljud, 20 rytmer för att öva tillsammans med och inbyggda högtalare. Här finns även en inspelningsfunktion som gör att du kan lyssna till det du spelat i efterhand. P125 är även lämpat för scenbruk tack vare linjeutgång i stereo.

Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Klaviatur

P125 har en vägd klaviatur av typen GHS, en graderad hammarmekanik med god spelkänsla. Anslaget går även att justera i fyra olika nivåer. P125 kan även kompletteras med orginalstativ L125 samt 3-pedalsenhet LP1. Med LP1 får instrumentet samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto. Medföljande fotpedal fungerar för sustain.

Ljud

"Pure CF sound engine" levererar en rik och utrycksfull pianoklang. Här finns även elpianon, orgel, stråkljud m.m. Totalt har P125 24 instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du 2 st ljud t.ex. piano och stråkljud, och med splitfunktion kan du t.ex. spela med ett basljud i vänsterhanden.

Högtalare

Det inbyggda högtalarsystemet på 2x7 W återger en god ljudkvalitét. P125 har även linjeutgångar i stereo för externa högtalare, bra för både scenbruk och även för förstärkning av ljudet i ett hem.

Hörlur

P125 ger dig även en hög kvalitet av flygelljud i hörlurar, och tack vare funktionen Stereophonic Optimizer får man fram den rätta rumskänslan.

Övriga funktioner

- 2 kanalers inspelningsfunktion

- Linjeutgång för kopplling till externa högtalare

- USB för koppling till macOS/Windows/iOS

- Inbyggd metronom/rytm-funktion

- iOS-app för styrning av pianot

- Notställ samt enkel sustainpedal medföljer

Anslutningar Nätadapter, 2 x Hörlur, Sustainpedal, Pedalenhet, Aux Out (L+R), USB To Host
    Bredd 132,6 cm
    Höjd 16,6 cm
    Vikt 11,8 kg
    Tillverkarens produktsida https://se.yamaha.com/sv/products/musical_instruments/pianos/p_series/p-125/index.html#product-tabs

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Övriga funktioner

- 2 kanalers inspelningsfunktion

- Linjeutgång för kopplling till externa högtalare

- USB för koppling till macOS/Windows/iOS

- Inbyggd metronom/rytm-funktion

- iOS-app för styrning av pianot

- Notställ samt enkel sustainpedal medföljer

Bredd 132,6 cm
    Höjd 16,6 cm
    Vikt 11,8 kg
    Kunder som köpte denna köpte också

Yamaha LP-1B

LP1B är en snygg svart pedalenhet till Yamaha P125B och P515B som ger samma pedalfunktioner som på en akustisk flygel. Kräver benställning Yamaha L125B eller L515B.

Yamaha L-125B

L125B är ett snyggt svart trästativ till Yamahas digitalpiano P125B för dig som vill ha ett mer möbellikt pianoutseende.

AKG K240 mk2

K240 mk2 är en halvöppen hörlur för mixning och referenslyssning. Levereras med både rak kabel, spiralkabel samt en gängad hörlursadapter.

Gravity KSX2 Dubbelkryss Keyboardställ

Dubbelstagat robust keyboardställ av X-model med bra låssystem. Beklädd med gummiyta för att inte slita på ditt instrument. Går att fällas ihop. Vid köp medföljer en Varifoot® leveling foot som används för att undvika ojämnheter. Svarta utbytbara dekorer medföljs. Max belastning: 65 kg.

Yamaha FC3A

Sustainpedal för keyboards, digitalpianon och stagepianon. Stödjer även "half-pedaling" för kompatibla instrument.

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano