Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Yamaha

Yamaha CLP-635WH Matt Vit

CLP635 erbjuder 88 vägda tangenter med escapement, syntetiskt elfenben och ebenholts. På ljudsidan märks stora stereosamplingar av de två konsertflyglarna Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial. Via högtalarsystemet på 2x30W och instrumentets kabinett får man en god akustisk känsla av ton och resonans. 5 års garanti via registrering.

Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Klaviatur

CLP635 har en vägd klaviatur av typen GH3X, en graderad hammarmekanik med syntetiskt elfenben och ebenholts. Klaviaturen har även escapement (eftertryck), vilket möjliggör snabba notrepetitioner utan att tangenter behöver släppas ända upp. Anslaget går även att justera i 6 olika nivåer. Pianot har även tre pedaler med samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto.

Ljud

På ljudsidan märks stora stereosamplingar av de två konsertflyglarna Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial. Här finns även elpianon, orglar, stråkar m.m. Totalt har CLP635 36 instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du 2 st ljud och med splitfunktion kan du t.ex. spela med ett kontrabasljud i vänsterhanden.

Högtalare

Via högtalarsystemet på 2x30W och instrumentets kabinett får man en god akustisk känsla av ton och upplevelse av pianoresonans, VRM (Virtual Resonance Modeling). Instrumentet har även in- och utgångar för externa ljudkällor.

Hörlur

CFX Binaural Sampling ger dig även en mycket hög akustisk känsla och närvaro av CFX-flygeln i hörlurar. En teknik som lyfter hörlurslyssningen till en helt ny nivå.

Övriga funktioner

Audioinspelning/uppspelning via USB-minne

16 kanaler midiinspelning

USB to host för koppling till PC/Mac

In och ut-gångar för externa ljudkällor

Färg Vit (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter GH3X
    Polyfoni 256
    Antal instrumentljud 36 inklusive Yamaha CFX, Upright Piano och Bösendorfer Imperial
    Inspelningsfunktion Ja, 16 spår
    Högtalarsystem 2 x 30W
    Anslutningar Hörlur (2st), Aux in/ut, MIDI in/ut/thru, USB (device + host), Nätkabel
    Bredd 146,1 cm
    Höjd 92,7 cm
    Vikt 56, 0 kg
    Tillverkarens produktsida https://europe.yamaha.com/en/products/musical_instruments/pianos/clavinova/clp-635/index.html

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Övriga funktioner

Audioinspelning/uppspelning via USB-minne

16 kanaler midiinspelning

USB to host för koppling till PC/Mac

In och ut-gångar för externa ljudkällor

Färg Vit (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter GH3X
    Polyfoni 256
    Inspelningsfunktion Ja, 16 spår
    Högtalarsystem 2 x 30W
    Bredd 146,1 cm
    Höjd 92,7 cm
    Vikt 56, 0 kg

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Gustav tipsar om hur du väljer din första elgitarr

Akustiskt eller digitalt piano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp