Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt

Tillverkare: Yamaha

Yamaha CLP625B Matt Svart

Instegsmodell i Yamaha Clavinovaserien. 88 vägda tangenter med escapement, syntetiskt elfenben och ebenholts, stereosamplingar från konsertflyglarna Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial. CFX Binaural Sampling ger dig en akustisk känsla och närvaro av flygelljud i hörlurar.  En teknik som lyfter hörlurslyssningen till en helt ny nivå. 5 års garanti via registrering.

Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Klaviatur

CLP625 har en vägd klaviatur av typen GH3X, en graderad hammarmekanik med syntetiskt elfenben och ebenholts. Klaviaturen har även escapement (eftertryck), vilket möjliggör snabba notrepetitioner utan att tangenter behöver släppas ända upp. Anslaget går även att justera i fyra olika nivåer. Pianot har även tre pedaler med samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto.

Ljud

På ljudsidan märks stora stereosamplingar av de två konsertflyglarna Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial. Här finns även elpianon, orgel, stråkljud m.m. Totalt har CLP625 10 instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du 2 st ljud t.ex. piano+stråkljud.

Högtalare

Via högtalarsystemet på 2x20W och instrumentets kabinett får man en god akustisk känsla.

Hörlur

CFX Binaural Sampling ger dig även en mycket hög akustisk känsla och närvaro av CFX-flygeln i hörlurar. En teknik som lyfter hörlurslyssningen till en helt ny nivå.

Övriga funktioner

Midiinspelning på två spår

Inbyggd metronomfunktion

USB to host för koppling till PC/Mac

Färg Svart (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter GH3X
    Polyfoni 256
    Antal instrumentljud 10 inklusive Yamaha CFX, Upright Piano och Bösendorfer Imperial
    Inspelningsfunktion Ja, 2 spår
    Högtalarsystem 2 x 20W
    Anslutningar Hörlur (2st), USB, Nätkabel
    Bredd 135,0 cm
    Höjd 83,1 cm
    Vikt 43,0 kg
    Tillverkarens produktsida https://europe.yamaha.com/en/products/musical_instruments/pianos/clavinova/clp-625/index.html#product-tabs

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Övriga funktioner

Midiinspelning på två spår

Inbyggd metronomfunktion

USB to host för koppling till PC/Mac

Färg Svart (matt)
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter GH3X
    Polyfoni 256
    Inspelningsfunktion Ja, 2 spår
    Högtalarsystem 2 x 20W
    Anslutningar Hörlur (2st), USB, Nätkabel
    Bredd 135,0 cm
    Höjd 83,1 cm
    Vikt 43,0 kg

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Gustav tipsar om hur du väljer din första elgitarr

Akustiskt eller digitalt piano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp