XS Electric Elgitarr-strängar Från D'Addario

D'Addario XS Electric andas nytt liv i världen av coated gitarrsträngar för elgitarr. Med en ultratunn coating på de spunna strängarna i kombination med en unik polymerbehandling på de ospunna så erbjuder XS Electric D'Addarios högsta nivå av skydd för maximal livslängd i kombination med en sällsynt mjuk och slät spelkänsla. XS Electric har den unika NY STEEL kolstålkärnan i kombination med D'Addarios exklusiva Fusion Twist-förankring av kulan vilket ger en sträng med oöverträffad styrka och stämningsstabilitet. XS Electric är den mest innovativa coatade sträng som någonsin skapats.

INTRODUKTIONSERBJUDANDE: Ange rabattkoden XSELECTRIC i kassan och få 10% rabatt på valfri XS Electric elgitarrsträng!

Höjdpunkter D'Addario XS Electric

• Ett stort steg framåt i coating-teknologi gör strängarna helt skyddade från kontaminerade föroreningar för bibehållen ton och maximal livslängd
    • Oöverträffad styrka med NY STEEL stålkolkärna i kombination med Fusion Twist-teknologi ger omatchad stämningsstabilitet och styrka
    • En ultratunn film är spunnen och smält över varje sträng för att effektivt skydda dem mot smuts, svett och annat som påverkar en strängs ton och livslängd samtidigt som det ger en noterbart slät och komfortabel spelkänsla
    • Mindre akustisk dämpning än andra coated strängar som ger den äkta och ikoniska D'Addario-tonen
    • 100% återvinningsbar förpackning inkluderat vår återförslutningsbara premium VCI strängpåse

D'Addario XSE1149 Medium

XS Nickel Electric - nästa generations coatade elgitarrsträngar

Strängset (Medium) för elgitarr. Kärna av NY STEEL kolstål, Fusion Twist-teknologi för omatchad stämningsstabilitet och styrka, samt belagda med en ultratunn film för att effektivt skydda mot smuts, svett och annat som påverkar ton och livslängd.

Strängtjocklekar: 011, 014, 018, 028, 038 och 049.

D'Addario XSE1052 Light Top Heavy Bottom

XS Nickel Electric - nästa generations coatade elgitarrsträngar

Strängset (Light Top Heavy Bottom) för elgitarr. Kärna av NY STEEL kolstål, Fusion Twist-teknologi för omatchad stämningsstabilitet och styrka, samt belagda med en ultratunn film för att effektivt skydda mot smuts, svett och annat som påverkar ton och livslängd.

Strängtjocklekar: 010, 013, 017, 030, 042 och 052.

D'Addario XSE1046 Regular Light Top

XS Nickel Electric - nästa generations coatade elgitarrsträngar

Strängset (Regular Light Top) för elgitarr. Kärna av NY STEEL kolstål, Fusion Twist-teknologi för omatchad stämningsstabilitet och styrka, samt belagda med en ultratunn film för att effektivt skydda mot smuts, svett och annat som påverkar ton och livslängd.

Strängtjocklekar: 010, 013, 017, 026, 036 och 046.

D'Addario XSE0946 Super Light Top Regular Bottom

XS Nickel Electric - nästa generations coatade elgitarrsträngar

Strängset (Super Light Top Regular Bottom) för elgitarr. Kärna av NY STEEL kolstål, Fusion Twist-teknologi för omatchad stämningsstabilitet och styrka, samt belagda med en ultratunn film för att effektivt skydda mot smuts, svett och annat som påverkar ton och livslängd.

Strängtjocklekar: 009, 011, 016, 026, 036 och 046.

D'Addario XSE0942 Super Light

XS Nickel Electric - nästa generations coatade elgitarrsträngar

Strängset (Super Light) för elgitarr. Kärna av NY STEEL kolstål, Fusion Twist-teknologi för omatchad stämningsstabilitet och styrka, samt belagda med en ultratunn film för att effektivt skydda mot smuts, svett och annat som påverkar ton och livslängd.

Strängtjocklekar: 009, 011, 016, 024, 032 och 042.

XS Electric Elgitarr-strängar Från D'Addario