Måndagar - Fredagar 11.00-18.00
Söndagar Stängt

|  Telefon: 031-711 47 11
dasdas

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Vic Firth

Vic Firth American Classic® Extreme 5A Black Value Pack

Fyra par trumstockar till priset av tre!

Trumstockar tillverkade i hickory, även kallad amerikansk valnöt, i tjocklek 5A, något längre än standardmodellen, och med druva av trä.

Finns på externt lager
    Skickas inom: 2-4 dagar

Fredrik Hultman

Kontakta Fredrik så hjälper han dig:

Serien American Classic® kombinerar tradition och stil. Trumstockarna tillverkas av utvalt hickory, ett träslag med väldigt lite flexibilitet för ett mer fokuserat sound, samtidigt som det är väldigt hållbart.

Kunder som köpte denna köpte också

Tama HP200P Iron Cobra 200 Single Pedal Power Glide

HP200P är en bastrumpedal av enkelmodell i Tamas serie Iron Cobra 200 med Power Glide kedjehjul, justerbar fjäderspänning och vinkel på bastrumklubban. HP200P har även Dual Sided Beater - en tvåsidig pedal klubba med yta av filt respektive plast, och är även förberedd för Cobra Coil.

Tama HT130 Standard Drum Throne

Trumstol från Tama med rund sits, dubbelstagade ben och justerbar höjd mellan 44,5 och 62 cm.

Roland TD-1DMK Digitaltrumset

Det senaste tillskottet i den storsäljande TD1-serien, perfekt för dig som vill spela trummor hemma. TD1DMK har dessutom fått pads med dubbla mesh-skinn för en mycket naturlig spelkänsla samt en kicktrigger som är kompatibel med både singel- och dubbelpedaler. I den lättanvända ljudmodulen finns 15 olika trumkits i olika stilar, inbyggd "coach", metronom och recorder. Levereras med trumhage och hihatpedal.

OBS! Bastrumpedalen på bilden medföljer ej.

Fredrik tipsar om utbudet av akustiska och digitala trummor

Utbudet av bra trumset har aldrig varit större än idag, men innan du skaffar ett finns det vissa saker du bör känna till, inte minst vad gäller skillnaderna mellan akustiskt och digitalt. Var du ska spela, om du enkelt vill kunna spela in din musik, eller om du redan från början är ute efter ett särskilt sound, påverkar också vilken lösning som blir bäst i just ditt fall.

Läs Fredriks tips om utbudet av akustiska och digitala trummor