Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Steinberg Cubase 11

  Cubase Goes To 11!

  Den nya versionen av Cubase, version 11, är mer kompetent än någonsin tidigare. Oavsett om du är låtskrivare, hobbymusiker eller producent har Cubase de verktyg du behöver för att kunna göra ditt jobb - både snabbt, enkelt och roligt. Här är ett urval av de nya funktioner som vi gillar mest!

  Sampler Track

  Det nya Slicing Mode låter dig klippa upp dina loopar och göra dem spelklara med bara ett klick. Två globala LFO hjälper dig att skapa rörelse, och två olika kvalitetslägen låter dig välja om det ska låta vintage eller modernt.

  Squasher

  Electronisk dansmusik (EDM) behöver Squasher! Det här dynamiska superverktyget kan med fördel användas för att få leads att gå igen en mix eller tämja aggresiva basgångar. Dessutom är det väldigt enkelt att använda.

  Scale Assistant

  Perfekt för alla låtskrivare! Med nya Scale Assistant kan du ställa in din låts skala i Key Editor och låta Cubase hjälspa du att spela rätt. Du kan till och med analysera dina MIDI-inspelningar och få reda på vilken skala som används!

  Perfekta böjningar

  En stor förbättring i Key Editor är att man nu kan skapa ramps och kurvor för CC och Pitch Bends, precis som man tidigare kunnat göra med automation. CC-data kan även kopieras till andra MIDI-spår, och noter kan tas bort med ett enkelt dubbelklick!

   

  Har du några frågor om Cubase 11 eller något annat inspelningsrelaterat? Kontakta oss så hjälper vi dig!

  Joel Lundberg

  Joel Lundberg

   E-post

  Kristian Fyhr

  Kristian Fyhr

   E-post

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Steinberg Cubase Elements 11

  374682
  990,00 kr

  Inspelningsprogram/DAW för macOS och Windows. Nya Cubase 11 befäster sin position som ett av marknadens mest kraftfulla inspelningsprogram. Oavsett om du komponerar, skapar beats, spelar in eller mixar så har Cubase alla verktyg du behöver.

   

  När du registrerar och aktiverar din produkt hos Steinberg får du automatiskt den senaste versionen.

  Steinberg Cubase Artist 11

  374680
  3.290,00 kr

  Inspelningsprogram/DAW för macOS och Windows. Nya Cubase 11 befäster sin position som ett av marknadens mest kraftfulla inspelningsprogram. Oavsett om du komponerar, skapar beats, spelar in eller mixar så har Cubase alla verktyg du behöver. USB elicenser medföljer.

  Steinberg Cubase Pro 11

  374677
  5.790,00 kr

  Inspelningsprogram/DAW för macOS och Windows. Nya Cubase Pro 11 befäster sin position som ett av marknadens mest kraftfulla inspelningsprogram. Oavsett om du komponerar, skapar beats, spelar in eller mixar så har Cubase Pro alla verktyg du behöver. USB elicenser medföljer.

   

  När du registrerar och aktiverar din produkt hos Steinberg får du automatiskt den senaste versionen.

  Steinberg Cubase 11

  Filter by:

  Clear All
  Min: 990 kr Max: 5.790 kr
  kr990 kr5790