Öppettider: Måndag - Fredag: 11.00-18.00 | Lördag: 10.00-14.00 | Söndag: Stängt
 
Telefon: 031-711 47 11
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Septembernytt hos Andreasson Musik

  Septembernytt hos Andreasson Musik

  Syntnyheter från Roland

  Nya Roland Fantom och MC-707

  FANTOM är en helt ny generation av synt/workstation som tack vare ett flertal olika syntesmodeller, möjlighet att jobba med upp till 16 ljud samtidigt, effekter av studiokvalitet, en klippbaserad sequencer och avancerad DAW-styrning, blir ett högpresterande verktyg både på scen och i studio. Finns med 61 eller 76 synttangenter, samt med 88 vägda pianotangenter.

  MC-707 är Rolands mest avancerade groovebox någonsin. Den är byggd kring en 8-kanals klippbaserad sequencer där varje spår kan ha 16 klipp som kan vara syntspår, trumspår, eller audiospår. Man kan även styra externa MIDI-instrument. Internt finns en rad syntesmodeller med ljud från Rolands klassiska syntar och trummaskiner, och man kan även sampla egna ljud och bearbeta allt med effekter i toppklass. MC-101 är en 4-kanals version av MC-707 med samma fina ljud. Visserligen kan man inte sampla direkt i maskinen, men man kan importera samplingar eller loopar via minneskort. MC-101 kan även drivas på batteri, vilket gör att man kan skapa musik var som helst.

  Produkter: Roland Fantom 6, Roland Fantom 7, Roland Fantom 8, Roland MC-707, Roland MC-101

   

  LAG Hyvibe - en smart gitarr

  LAG THV10DCE Hyvibe Smart Guitar

  Från franksa LAG Guitars har vi hämtat modellen THV10DCE som är en så kallad Smart Guitar. Vad innebär det? Jo, förutom att ha en väldigt bra akustisk klang kan den även förstärka sig själv, skapa egna effekter, agera looper eller till och med bli en bluetoothhögtalare - helt utan kablar, pedaler eller förstärkare!

  Produkt: LAG THV10DCE

   

  D'Addario XT ger nytt liv till ditt stränginstrument

  Den nya XT-serien med strängar anlände för någon vecka sedan och har redan fått mycket goda vitsord. Varje enskild sträng är behandlad med en skyddande mikrocoating, en supertunn ytbehandling som effektivt stöter bort smuts och svett, och gör att strängarna känns fräscha och håller tonen cirka 4 ggr längre. Finns för klassisk nylonsträngad gitarr, akustisk stålsträngad gitarr, elgitarr, elbas, banjo och mandolin. 

  Produkter: D'Addario XT strängar

   

  Pearl släpper sitt första digitaltrumset

  Pearl e/MERGE

  Det helt nya trumsetet e/MERGE EM-53HB finns nu för provspelning i vår butik, och Pearl har verkligen lagt ribban högt. Den välljudande modulen är utvecklad tillsammans med Korg, och hårdvarumässigt levererar e/MERGE fantastisk spelkänsla och precision. Tar du ditt trummande på allvar måste du komma in och testa!

  Produkt: Pearl e/MERGE EM-53HB

   

  Välljudande PA-system från Yamaha

  Stagepas 1K är Yamahas första PA-system av pelartyp, ett format som framförallt Bose gjort populärt med sin L1-serie. Stagepas 1K ger som namnet antyder hela 1000W uteffekt, har en inbyggd 12” bashögtalare samt mixer med 5 ingångar och Bluetooth. I likhet med andra Line Array-system ger Stagepas 1K en bred ljudspridning (170 grader) och är enkelt att både transportera och montera. Det ingår även mjuka bärväskor.

  Produkt: Yamaha Stagepas 1K

   

  Yamaha Stagepas 1K och PSR-SX900

   

  PSR-SX - keyboards för att inspirera och bli inspirerad

  De två nya modellerna PSR-SX700 och PSR-SX900 ligger strax under GENOS i Yamahas familj av professionalla keyboards. Nya ljud, komp, effekter och funktioner gör att de passar lika bra för hemmabruk som på festen eller i bandet.

  Produkter: Yamaha PSR-SX700, Yamaha PSR-SX900

  Skriv en kommentar