Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Roland V-Drums Acoustic Design

  V-DRUMS ACOUSTIC DESIGN

  Rolands nylanserade digitala trumset V-Drums Acoustic Design tar din spelupplevelse till en helt ny nivå. Föreställ dig alla fördelar hos Rolands V-drums serie – så som naturligt och organiskt akustiskt trumljud, snabb åtkomst till ett brett utbud av ljud och kit för att passa alla genrer, anpassning av ditt ljud genom att trycka på en knapp, tyst övning och volymkontroll, coach, spela med och inbyggd inspelning och Bluetooth-åtkomst till Melodics och andra appar, samt ett integrerat Audio / MDI-gränssnitt för studioinspelning – alla integrerade i en akustiskt design. Då får du Roland V-Drums Acoustic Design.

  Du får med andra ord hela det autentiska utseendet och det detaljerade hantverket hos ett högkvalitativt akustiskt trumset, inklusive fullskaliga trästommar monterade för hand, cymbaler, snygga ytskikt samt stilren kromad hårdvara. Det kommer dessutom att kännas som om du spelar på ett akustiskt set, med ett fylligt och omslutande ljud och en naturlig respons som ger dig inspiration att gå ännu mer på djupet. V-Drums Acoustic Design ger dig den sköna och välbekanta känslan av akustiska instrument, med en uttrycksfullhet och spelkänsla som bara V-Drums kan leverera.

  Roland VAD506Roland VAD506 

  VAD506 - Den ultimata V-Drums Acoustic Design-upplevelsen

  När du behöver ett akustiskt trumset i all sin prakt på scenen – men också den lätthanterlighet och de möjligheter till kontroll som digitala trummor ger – då är VAD506 den perfekta lösningen. Detta högklassiga set i fem delar har trästommar med fullt djup,fullskalig diameter och snygga ytskikt monterade på dubbelstagade kromade stativ, vilket ger en framtoning som gör att publiken blir helt övertygad om att du spelar på akustiska trummor. Rolands avancerade digitala sensorteknik och dynamiska TD-27-trummodul ger ljudet och responsen som matchar utseendet och säkerställer att varje slag, ghost note, virvel och dynamisk stegring kommer till fullt uttryck med fantastisk detaljrikedom.

  Trumsetet har en 14-tums stålvirveltrumma plus 10- och 12-tums hängpukor, en 14-tums golvpuka och en 20-tums bastrumma som är byggda av trästommar med fullt djup, vilket ökar äkthetskänslan och ger dig en tydlig känsla av akustiska instrument när du spelar. Den kompletta cymbaluppsättningen inkluderar en 12-tums V-hi-hat, 14- och 16-tumscrashar (båda med tunn profil och strukturerad yta) samt en 18-tums ridecymbal, för överlägsen spelkänsla och naturligt utseende på scenen.

  Roland VAD503Roland VAD503 

  VAD503 - Ett smidigt trumset med fullskaliga trästommar

  Det här högklassiga ”one up, one down”-trumset har trästommar med fullt djup och fullskalig diameter samt snygga ytskikt som sitter monterade på dubbelstagade kromade stativ, vilket ger en framtoning som gör att publiken blir helt övertygad om att du spelar på akustiska trummor. Rolands avancerade digitala sensorteknik och dynamiska TD-27-trummodul ger ljudet och responsen som matchar utseendet och säkerställer att varje slag, ghost note, virvel och dynamisk stegring kommer till fullt uttryck med fantastisk detaljrikedom.

  Med det imponerande utseendet, den välbekanta uppställningen och den inspirerande spelkänslan hos ett högklassigt akustiskt trumset får VAD503 vilken trummis som helst att känna sig hemma. Trumsetet har en 14-tums stålvirveltrumma plus en 10-tums hängpuka, en 14-tums golvpuka och en 20-tums bastrumma som är byggda av trästommar med fullt djup, vilket ökar äkthetskänslan och ger dig en tydlig känsla av akustiska instrument när du spelar. Den kompletta cymbaluppsättningen inkluderar en 12-tums V-hi-hat, en 14-tums crashcymbal (med tunn profil och strukturerad yta) samt en 18-tums ridecymbal, för överlägsen spelkänsla och naturligt utseende på scenen.

  Roland VAD306Roland VAD306 

  VAD306 - Kompakt trumset med grunda stommar och TD-17-modul

  VAD306 är ett unikt V-Drums Acoustic Design-set som har en kompakt utformning men också den framtoning av akustiska trummor som präglar hela serien. Det kräver lika lite yta som ett V-Drums-set i mellanklassen vilket gör det idealiskt för användning i hemmet och på mindre scener. De mindre djupa stommarna är lättare och kräver mindre utrymme, men ur spelsynpunkt känns de mycket välbekanta för alla trummisar. Dubbelstagade stativ med pukfästen och cymbalbomarmar knyter samman uppsättningen och betonar ytterligare det akustiska temat. Och med sitt naturliga och uttrycksfulla ljud ger TD-17-modulen all den akustiska klang och spelkänsla du kan önska dig, oavsett om du trummar själv därhemma eller spelar på lokala småställen.

   

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Roland VAD103 V-Drums Acoustic Design

  385344
  22.090,00 kr

  VAD103 är ett elektroniskt trumset som ingår i serien V-Drums Acoustic Design som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos Rolands digitala trumset. Bastrumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD706-PW V-Drums Acoustic Design Kit Pearl White

  381952
  83.790,00 kr

  Toppmodellen i serien V-Drums Acoustic Design!

  VAD706 är ett digitalt trumset som ingår i Rolands serie V-Drums Acoustic Design, som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos digitala trumset. VAD706 ger dig det bästa av båda världar. Bland nyheterna märks ljudmotorn TD-50X samt den nya 22" bastrumman KD-222. Färg: Pearl White. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD706-GN V-Drums Acoustic Design Kit Gloss Natural

  381949
  83.090,00 kr

  Toppmodellen i serien V-Drums Acoustic Design!

  VAD706 är ett digitalt trumset som ingår i Rolands serie V-Drums Acoustic Design, som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos digitala trumset. VAD706 ger dig det bästa av båda världar. Bland nyheterna märks ljudmotorn TD-50X samt den nya 22" bastrumman KD-222. Färg: Gloss Natural. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD706-GC V-Drums Acoustic Design Kit Gloss Cherry

  381951
  83.090,00 kr

  Toppmodellen i serien V-Drums Acoustic Design!

  VAD706 är ett digitalt trumset som ingår i Rolands serie V-Drums Acoustic Design, som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos digitala trumset. VAD706 ger dig det bästa av båda världar. Bland nyheterna märks ljudmotorn TD-50X samt den nya 22" bastrumman KD-222. Färg: Gloss Cherry. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD706-GE V-Drums Acoustic Design Kit Gloss Ebony

  381950
  83.090,00 kr

  Toppmodellen i serien V-Drums Acoustic Design!

  VAD706 är ett digitalt trumset som ingår i Rolands serie V-Drums Acoustic Design, som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos digitala trumset. VAD706 ger dig det bästa av båda världar. Bland nyheterna märks ljudmotorn TD-50X samt den nya 22" bastrumman KD-222. Färg: Gloss Ebony. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD506 V-Drums Acoustic Design

  358766
  50.890,00 kr

  VAD506 är ett digitalt trumset som ingår i Rolands serie V-Drums Acoustic Design, som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos digitala trumset. Enkelt uttryckt, VAD506 ger dig det bästa av båda världar. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD503 V-Drums Acoustic Design

  358765
  42.090,00 kr

  VAD503 ingår i serien V-Drums Acoustic Design som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos Rolands digitala trumset. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland VAD306 V-Drums Acoustic Design

  358764
  27.690,00 kr

  VAD306 ingår i serien V-Drums Acoustic Design som kombinerar utseendet från akustiska trummor med funktionaliteten hos Rolands digitala trumset. Bastumpedal, hihatstativ och virvelställ ingår inte.

  Roland V-Drums Acoustic Design

  Filter by:

  Clear All
  Min: 22.090 kr Max: 83.790 kr
  kr22090 kr83790