Måndagar-Fredagar 11.00-18.00
 Lördagar 10.00-14.00
 Söndagar Stängt

|  Telefon: 031-711 47 11

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Roland

Roland FP-30BK Svart Digitalpiano

Roland FP30 är ett kompakt, prisvärt digitalpiano med 88 vägda tangenter, SuperNATURAL Piano, totalt 35 instrumentljud och inbyggt högtalarsystem. Här finns även en enkel inspelningsfunktion, rytmer och MIDI via BlueTooth. Komplettera gärna med KSC70BK benställning och pedalenhet KPD70BK för ett mer möbellikt utseende.

Registrera ditt instrument hos Roland för 3 års garanti.

Lagerstatus: 1 i lager
    Kan vara ett visningsexemplar, kontakta oss för mer information.
    Leverans: 1-3 dagar

Lars Andreasson

Kontakta Lars så hjälper han dig:

Klaviatur

FP30 har en vägd klaviatur av typen PHA4 Standard klaviatur vilket ger ett autentiskt pianoanslag. Klaviaturen har även escapement (eftertryck), som möjliggör snabba notrepetitioner utan att tangenter behöver släppas ända upp. Anslaget går även att justera i 5 olika nivåer. FP30 kan kompletteras tre-pedalsenhet KPD70 (kräver orginal benställning KSC70) med samma funktioner som hos en akustisk flygel, alltså sustain, dämpning och sostenuto.

Ljud

Flygelklangen återskapas av SuperNATURAL Piano. Denna unika modelleringsprocess innefattar hela ljudskapandet hos ett vanligt piano vilket inkluderar tonerna som spelas med deras resonans. Här finns även elpianon, orglar, stråkar m.m. FP30 har totalt 35 instrumentljud. Med layerfunktion kombinerar du 2 st ljud och med splitfunktion kan du t.ex. spela med ett kontrabasljud i vänsterhanden.

Högtalare

Rolands FP-30 innehåller ett envägssystem med 2 högtalare som drivs av en förstärkare på 2 x 11W med en god ljudåtergivning.

Hörlur

Hörlursuttag gör att du kan spela när som helst utan att störa andra.

Övriga funktioner

Audiouppspelning via USB-sticka

Bluetooth för midi

Midi-inspelning på 1 spår

Inbyggd metronomfunktion samt 8 rytmer

Notställ samt enkel sustainpedal medföljer

Färg Svart (matt)
    Möbeltyp Portabel
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter PHA4
    Polyfoni 128
    Antal instrumentljud 35
    Inspelningsfunktion Ja, 1 spår (cirka 30000 noter)
    Högtalarsystem 2 x 11W
    Anslutningar Hörlur (2st), Aux ut, Sustainpedal, Pedalenhet, USB (device + host), Nätadapter
    Bredd 130 cm
    Höjd 15 cm
    Vikt 14,1 kg
    Tillverkarens produktsida http://www.roland.se/products/fp-30/

Klaviatur

Ljud

Högtalare

Hörlur

Hörlursuttag gör att du kan spela när som helst utan att störa andra.

Övriga funktioner

Audiouppspelning via USB-sticka

Bluetooth för midi

Midi-inspelning på 1 spår

Inbyggd metronomfunktion samt 8 rytmer

Notställ samt enkel sustainpedal medföljer

Färg Svart (matt)
    Möbeltyp Portabel
    Antal tangenter 88
    Typ av tangenter PHA4
    Polyfoni 128
    Antal instrumentljud 35
    Inspelningsfunktion Ja, 1 spår (cirka 30000 noter)
    Högtalarsystem 2 x 11W
    Bredd 130 cm
    Höjd 15 cm
    Vikt 14,1 kg
    Tillverkarens produktsida http://www.roland.se/products/fp-30/
    Kunder som köpte denna köpte också

Roland KSC70BK

Original benställning i svart utförande till Roland FP30BK.

Roland KPD70BK

Original pedalenhet till Roland FP30BK som ger samma pedalfunktioner som på en akustisk flygel. Kräver benställning Roland KSC70BK.

Roland DP10

Stabil sustainpedal med en utfällbar gummisula som fungerar som praktiskt halkskydd. Stödjer även "half-pedaling" tillsammans med flera av Rolands digital- och stagepianon.

Pulse KS-2000

Stabilt dubbelstagat keyboardstativ av X-modell, lämpligt för tyngre keybords, syntar och stagepianon.

Supreme CD-99

CD99 är en öppen stereohörlur med ett brett mycket frekvensomfång (8Hz - 30kHz) som lämpar sig väl för mixning och musiklyssning. Impedans 32 ohm. Adapter till 6,3 mm kontakt medföljer.

Tips till dig som vill köpa ett piano

Många drömmer om att ha ett piano i hemmet, och då kan ett digitalpiano vara ett bra alternativ till det klassiska, akustiska pianot. Vår klaviaturexpert Lars berättar här mer om digitalpianots många finesser och funktioner.

Lästips till dig som vill köpa ett piano

Lars tipsar om digitalpiano och akustiskt piano

Akustiskt eller digitalpiano – vad bör man välja?

Drömmen om ett eget piano är stark hos många, och i dagens utbud finns något för alla; från enkla, bärbara digitalpianon till Yamahas C-flyglar. Om du överväger att köpa ett piano finns dock ett och annat du bör känna till innan du bestämmer dig för vilket som passar dig bäst.

Här berättar Lars mer om vad du bör veta inför ditt pianoköp