Måndagar-Fredagar 11.00-18.00

RØDE - Studio, Podcast, Trådlöst och Streaming

Røde AI1 Kit

319483

Inspelningspaket bestående av USB-ljudkortet AI1, kondensatormikrofonen NT1 med kablage, samt inspelningsprogrammet Ableton Live Lite för macOS och Windows.

Røde DS1 Bordstativ

DS1 är ett höj- och sänkbart mikrofonstativ med rund fot för bordsplacing. Höjd: 26 till 39 cm. Passar de allra flesta typer av mikrofoner.

Røde Lavalier GO Professional-Grade Wearable Microphone

Lavalier GO är en högkvalitativ och smidig mygga för professionell användning, designad för en rad olika applikationsområden. 3,5 mm TRS-anslutningen är designat för att passa perfekt med RØDEs Wireless GO och de flesta andra inspelningsprodukter på marknaden med 3,5 mm mikrofoningång.

Røde M5 Stereopar

Matchat stereopar småmembrans kondensatormikrofoner med 1/2" guldpläterat membran och väldigt lågt egenbrus. M5 fungerar både för scen- och studiobruk, på allt från körer till akustiska instrument. Levereras med mikrofonhållare och vindskydd.

Røde NT1

Uppdaterad version av den klassiska stormembransmikrofonen NT1A. Nya NT1 har ett 1" membran och förbättrad elektronik som ger ett väldigt lågt egenbrus på endast 4,5dBA. Mikrofonen levereras med en gummiupphängd mikrofonhållare (shockmount) och puffskydd.

Røde NT1-A Studio Kit

En modern hemstudioklassiker!

NT1A är en stormembrans kondensatormikrofon från Røde med 1" membran. En väldigt allround mikrofon som lämpar sig till såväl sång- som instrumentinspelning. Levereras i ett snyggt paket komplett med gummiupphängd mikrofonhållare (shockmount), puffskydd och XLR-kabel.

Røde NT2A

207156
    Stormembrans kondensatormikrofon med ställbar karaktäristik (njure, åtta, rundupptagande), inbyggt högpassfilter och ställbar dämpsats. Levereras med gummiupphängd mikrofonhållare (shockmount), puffskydd, dammskydd och 6m XLR-kabel.

Røde NT5 Stereopar

Matchat stereopar småmembrans kondensatormikrofoner med 1/2" guldpläterat membran och väldigt lågt egenbrus. NT5 fungerar både för scen- och studiobruk, på allt från körer till akustiska instrument. Levereras i hardcase med mikrofonhållare och vindskydd.

Røde NT-USB

NT-USB är en mycket mångsidig mikrofon som är idealisk att spela in sång, instrument eller tal i form av podcasts eller berättarröst. NT-USB är fullt kompatibel med alla vanliga inspelningsprogram på både Mac OS och Windows, den fungerar även utmärkt till iPad med inspelningsappar såsom RØDE Rec eller Garageband.

Røde NT-USB Mini

NT-USB Mini är en inspelningsmikrofon som kopplas direkt via USB och ger mycket hög ljudkvalitet både för sång och tal - perfekt för inspelnings av exempelvis poddar. Mikrofonen har ett inbyggt puffskydd, löstagbart magnetiskt bordsstativ samt en hörlursutgång för latencyfri monitorlyssning.

Røde PodMic

PodMic är en dynamsik mikrofon från Røde speciellt utvecklad för podcast- och radioinspelning. PodMic är optimerad för röst och tal, har ett inbyggt puffskydd, och är byggd i ett robust metallchassi. 2 års garanti vid registrering.

Røde Procaster

Procaster är en dynamisk mikrofon från Røde speciellt utvecklad för användning inom broadcast, exempelvis podcast- eller radioinspelning. Procaster erbjuder professionell ljudkvalitet, har intern shockmount och puffskydd, och är byggd i ett robust metallchassi. 10 års garanti vid registrering.

Røde PSA1

PSA-1 är en mikrofonarm för bordsmontering som går att rotera 360 grader och kan nå 82 cm horisontellt och 84 cm på höjden. Väldigt vanligt i radio- och broadcastsammanhang.

Røde RØDELink Filmmaker Kit Wireless System

Røde Filmmaker använder den senaste tekniken för digital trådlös ljudöverföring. Det trådlösa systemet klarar avstånd upp till 100 meter med bibehållen ljudkvalitet. Filmmaker är en bekväm, säker och komplett lösning när du skall filma: en sändare, en mottagare och en mygga i broadcastkvalitet.

Mottagaren har standard blixtskofäste, 3/8”-gänga och clip-klämma för bälte/fickan etc.
    Sändaren sätter du enklast i bältet, fickan eller byxlinningen med clip-klämman, men även blixtskofäste medföljer till sändaren.

Røde SmartLav+ Lavalier microphone for smartphones

SmartLav+ är en mygga i broadcastkvalitet. Du kan använda den till din smartphone, pad, DSLR-kamera, Zoom-inspelare med mera. Detta är något för alla som vill kunna spela in eller förstärka röst i hög kvalitet - perfekt om du t.ex. ska hålla föredrag eller spela in en intervju. SmartLav+ är kompatibel med alla appar som tillåter ljud från headset-ingången. En mycket flexibel mygga med många användningsområden!

Røde Tripod Bordstativ

Røde Tripod är ett ihopfällbart bordsstativ för lätta mikrofoner med 1/4" gänga. Passar även utmärkt till Zooms Handy Recorders.

Røde Wireless GO

Wireless GO är ett trådlöst mikrofonsystem som levereras komplett med en clip-on mikrofon som även kan fungera som ett bältespaket för mikrofonen Røde Lavalier.

Røde Wireless GO 2

200 meters räckvidd, dubbla kanaler och inbyggd inspelningsfunktion!

Wireless GO 2 är ett väldigt kompakt tvåkanals trådlöst mikrofonsystem från Røde bestående av en tvåkanals mottagare och två separata sändare med inbyggd mikrofon. Två ljudkällor kan nu sändas eller spelas in enklare än någonsin, och du får massor av spännande nya funktioner som till exempel inspelning direkt i sändarna. Mottagaren fungerar även som ljudkort via USB och kan kopplas direkt till din dator, smartphone (iOS/Android) eller kamera.

RØDE - Studio, Podcast, Trådlöst och Streaming

Min: 341 kr Max: 3.196 kr