Öppettider:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-14.00
Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Nyhetsbrev september 2021

  Nyhetsbrev september 2021

  Player Plus - nya elgitarrer och basar från Fender

  Player-serien har ända sedan den introducerades varit en jättesuccé, och nu får den sällskap av Player Plus. Här har man tagit tillvara på allt som gjort Player så populär, och dessutom uppgraderat elektroniken med Noiseless™-pickuper och push/pull för fler ljudmöjligheter. Instrumenten levereras med en Fender Deluxe gigbag, och givetvis finns de i både klassiska och nya färger.

  Läs mer om Fender Player Plus-serien

  MPC Studio - Your Music Takes Control

  Nya MPC Studio från Akai. Bild: akaipro.com.

  Vill du göra ditt beat- och musikskapande både roligare och mer intuitivt? Ta då en titt på nya MPC Studio, som ger dig det klassiska MPC-arbetssättet i din dator tillsammans med en välbyggd kontroller - allt för under 3000 kronor! MPC Studio finns i butik nu.

  Läs mer om Akai MPC Studio

  V-Drums TD07 & VAD103 - nästa steg i din trumkarriär

  Roland lanserar flera nya digitala trumset. Bild: roland.com.

  Roland lanserar nu tre nya digitala trumset i sin serie TD-07, skapade för dig som börjat spela trummor och vill ha ett prisvärt kit som du kan växa med. Gemensamt för de olika modellerna är ljudmodulen TD-07 med 25 förinställda set, 25 användarset, djupa redigeringsmöjligheter, Bluetooth och övningsfunktioner. Och för dig som vill ha looken av ett akustiskt kit finns nya VAD103 i serien V-Drums Acoustic Design.

  Läs mer om Roland TD07-serien

  Läs mer om Roland VAD103

  Apogee Duet 3 - legendarisk ljudkvalitet till din studio

  Apogees nya ljudkort Duet 3. Bild: apogeedigital.com.

  När generation 1 av Duet lanserades år 2007 var det första gången som alla kunde få tillgång till äkta professionell ljudkvalitet i ett kompakt ljudkort i sin hemstudio. Nu släpps generation 3 av detta banbrytande ljudkort, och receptet är sig likt: legendariska AD/DA-omvandlare och mikrofonpreampar av högsta klass. Duet 3 har även inbyggd DSP-kraft, fungerar både med macOS och Windows, och levereras med en praktisk väska.

  Läs mer om Apogee Duet 3

  Skriv en kommentar