Öppettider i december:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag 10.00-15.00
Söndag 18/12 11.00-15.00
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Minimässa hos Andreasson Musik 25-26 November

  När andra bjuder in till Black Friday bjuder vi istället in till exklusivt tillfälle att prova de senaste musikinstrumenten och utrustningen. I butiken kommer ett antal vänner från våra distributörer finnas på plats och svara på allt mellan himmel och jord om deras instrument. Det bjuds på chans att vinna nytt ljudkort och vi får fint artistbesök. Självklart är vi alla i butiken på plats och ser fram emot hänga med er, snacka instrument och om det vi alla älskar; musik och musicerande!

  NORDIC AUDIO – 25-26 november

  I vår studioavdelning kommer du att finna produkter från PreSonus, SSL, ADAM, Sonarworks, Ollo Audio, Ehrlund och Sony. Magnus och Olle från Nordic Audio ger dig möjlighet att ställa frågor och djupdyka i studioteknikens värld.

  Under såväl fredag som lördag kommer vi att lotta ut ett ljudkort per dag (SSL 2+, värde 2790:-). Skriv upp ditt namn och telefonnummer på vår lista i butiken så kommer du att tilldelas ett nummer. Redan samma kväll kommer vinnarens nummer presenteras på Facebook & Instagram och du får då en vecka på dig att hämta upp vinsten i butiken.

  Behöver du monitorer till din hemmastudio finns det god anledning att passa på! Under dessa två dagar bjuder vår leverantör alla kunder på en Sonarworksmikrofon vid köp av ett par ADAM-monitorer i A-serien.

  ROLAND – 25 november

  På fredagen kommer Luca från Roland att finnas i butiken för att visa upp det senaste i digitalpianon och digitalflyglar från Rolands olika serier såsom FP, F, RP, HP, LX & GP. Lucas kollega Tobias har fokus på förstärkare, pedaler och multieffekter för gitarr och visar produkter från Boss, Katana och Waza Air.

  Erik Segerstedt, känd från bland annat EMD och Idol, kommer att hålla en mini-konsert i butiken klockan 16.00 och spelar då exklusivt på en Roland GP607 digitalflygel.

  CRAFTON – 25 november

  Jesper och Magnus från Crafton kommer dra upp volymen i gitarravdelningen och prata om Ibanez samt visa upp nyheter.

  I trumrummet virvlar deras kollegor Anders och Per runt med produkter från TAMA, Meinl, ProMark & Evans. Här har du chans att prata om det perfekta trumsoundet och kolla in nytt utbud.

  TAYLOR – 25 november

  Peter från Taylor Guitars visar nyheter, bland annat ur deras 500-Serie. Har du funderat på vilken modell som passar dig bäst eller hur deras mikrofonsystem fungerar? Passa på att ställa dina frågor direkt när vi har Taylors expert på plats.

  BENUM SWEDEN – 25 november

  Våra vänner Göran och Kenny från Benum kommer delta i eventet i vår butik på fredagen. De kommer visa upp en mängd Shure-produkter, såväl trådlösa system som In-ear modeller samt självklart deras välkända mikrofoner.

  Minimässa hos Andreasson Musik 25-26 November