Öppettider i sommar:
 
Måndag - Fredag 11.00-18.00
Lördag - Söndag Stängt
 
|  Telefon: 031-711 47 11 / 0522-129 00
Close
(0) artiklar
Din varukorg är tom.
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  M-Audio Oxygen Pro och Hammer Pro

  MIDI-keyboards som verkligen imponerar

  Den nya Oxygen Pro-serien med USB-anslutna MIDI-keyboards från M-Audio har allt som behövs för att ta dina musikproduktioner till nästa nivå med hjälp av Smart Controls, Auto-Mapping RGB Pads och mycket mer. Nu har de även fått sällskap av storebror Hammer 88 Pro, vilket innebär att det finns modeller för alla smaker - oavsett om du vill ha något superkompakt med dig på resan eller om du är ute efter en pianokontroller i studion.

  Känsla i toppklass

  Samtliga keyboards i serien Oxygen Pro har så kallade halvvägda tangenter vilka är kända för att vara sköna att spela på. Givetvis är de fullt anslagskänsliga, och de tre modellerna med fullstora tangenter (25, 49 och 61) har även aftertouch för att erbjuda så mycket utrycksmöjligheter som möjligt. Hammer 88 Pro är även den anslags- och aftertouchkänslig, och dessutom utrustad med 88 fullvägda pianotangenter!

  Styr ditt inspelningsprogram direkt från Oxygen Pro

  Kontrollera din DAW

  Det har aldrig varit enklare att styra ditt inspelnings-program (DAW) direkt från din MIDI-keyboard tack vare att Oxygen Pro erbjuder automatisk mappning (rec arm, faders, solo, mute, select). Välj bara din DAW i Oxygen Pro och gör nödvändiga inställningar i ditt inspelningsprogram så är det klart!

  Bli mer kreativ med Oxygen Pro och Hammer Pro

  Kreativa producentverktyg

  Note Repeat är en populär funktion som skapar rytmiska mönster från de stora RGB-färgade padsen. Oxygen Pro och Hammer Pro har även en inbyggd arpeggiator som skapar spännande brutna klanger baserat på de toner du spelar och det tempo du ställt in i ditt inspelningsprogram.

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  M-Audio Hammer 88 Pro

  380621
  6.490,00 kr

  Hammer 88 Pro är en midikeyboard från M-Audio med 88 vägda anslags- och aftertouchkänsliga tangenter och 16 anslagskänsliga trumpads med note repeat samt inbyggd arpeggiator. Hammer 88 Pro har även programmerbara rattar och reglar, pitch- och modulationshjul, oktaverings- och transportknappar. Ansluts via USB och fungerar både i Windows och macOS. Levereras med ett notställ samt ett stort mjukvarubibliotek med både inspelningsprogram och mjukvarusyntar.

  M-Audio Oxygen Pro Mini

  375062
  1.290,00 kr

  Oxygen Pro Mini är en midikeyboard från M-Audio med 32 halvvägda anslagskänsliga minitangenter och 8 anslagskänsliga trumpads med note repeat och inbyggd arpeggiator. Oxygen Pro Mini även programmerbara rattar, reglar och knappar, pitch- och modulationshjul, oktaverings- och transportknappar. Ansluts via USB och fungerar både i Windows och macOS.

   

  M-Audio Oxygen Pro Mini levereras med ett stort mjukvarubibliotek med både inspelningsprogram och mjukvarusyntar.

  M-Audio Oxygen Pro 25

  375059
  1.890,00 kr

  Oxygen Pro 25 är en midikeyboard från M-Audio med 25 halvvägda anslags- och aftertouchkänsliga tangenter och 16 anslagskänsliga trumpads med note repeat och inbyggd arpeggiator. Oxygen Pro 25 har även programmerbara rattar och knappar, pitch- och modulationshjul, oktaverings- och transportknappar. Ansluts via USB och fungerar både i Windows och macOS.

   

  M-Audio Oxygen Pro 25 levereras med ett stort mjukvarubibliotek med både inspelningsprogram och mjukvarusyntar.

  M-Audio Oxygen Pro 61

  375061
  2.690,00 kr

  Oxygen Pro 61 är en midikeyboard från M-Audio med 61 halvvägda anslags- och aftertouchkänsliga tangenter och 16 anslagskänsliga trumpads med note repeat och inbyggd arpeggiator. Oxygen Pro 61 har även programmerbara rattar och reglar, pitch- och modulationshjul, oktaverings- och transportknappar. Ansluts via USB och fungerar både i Windows och macOS.

   

  M-Audio Oxygen Pro 61 levereras med ett stort mjukvarubibliotek med både inspelningsprogram och mjukvarusyntar.

  M-Audio Oxygen Pro 49

  375060
  2.190,00 kr

  Oxygen Pro 49 är en midikeyboard från M-Audio med 49 halvvägda anslags- och aftertouchkänsliga tangenter och 16 anslagskänsliga trumpads med note repeat och inbyggd arpeggiator. Oxygen Pro 49 har även programmerbara rattar och reglar, pitch- och modulationshjul, oktaverings- och transportknappar. Ansluts via USB och fungerar både i Windows och macOS.

   

  M-Audio Oxygen Pro 49 levereras med ett stort mjukvarubibliotek med både inspelningsprogram och mjukvarusyntar.

  M-Audio Oxygen Pro och Hammer Pro

  Filter by:

  Clear All
  Min: 1.290 kr Max: 6.490 kr
  kr1290 kr6490