Måndag - Onsdag 11.00-18.00
Fredag 11.00-18.00

|  Telefon: 031-711 47 11
dasdas

P.g.a. COVID-19 kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter som vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information.

Tillverkare: Lava Music

Lava Music ME 2 Freeboost Orange

Akustisk gitarr i kolfiber med inbyggda effekter och mikrofonsystem!

ME2 är en akustisk gitarr med kropp och hals i Airsonic (kolfiber), greppbräda i HPL (högtryckslaminat) och ett inbyggt Freeboost L2 mikrofonsystem. Du kan även använda gitarrens egen kropp som högtalare och spela akustiskt med effekter såsom reverb, delay och chorus. Gitarren levereras med en gigbag av hög kvalitet.

Finns på externt lager
    Skickas inom: 1-2 veckor (ej i butikslager)

Gustav Jonsvik

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael Björck

Dessa lätta och lättspelade kolfiber-gitarrer låter dig spela med Reverb, Delay och Chorus helt unplugged. Det inbyggda Freeboost-systemet använder gitarr-kroppen som "högtalare" och du kan spela med effekter i hela 20 timmar på en uppladdning. Om du kopplar in gitarren i en PA-anläggning får du med effekterna även där. När du väl börjat spela på en Lava Me 2 är det svårt att sluta, det har aldrig varit mer inspirerande att spela western-gitarr.

Kroppen och halsen är tillverkad i det nya patenterade kolfiber-materialet Airsonic™, greppbrädan av HPL (Högtryckslaminat), vilket innebär att gitarren är helt okänslig för temperaturer och fuktighet. Med en Lava Me 2 behöver du aldrig bekymra dig över justering, vassa bandkanter, skev hals, torrsprickor eller intonation. Kvalitén är på högsta nivå, banden är perfekt inslipade med en precision på 0,01 mm av en PLEK PRO-maskin vilket ger utsökt spelbarhet.

Solid Helsolid
    Träslag Sidor och Botten Kolfiber