Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: IK Multimedia

IK Multimedia AmpliTube X-VIBE Modulation Pedal

Ta ditt studiosound med dig på scenen!

AmpliTube XVIBE är en DSP-baserad effektkpedal med modulationseffekter. Pedalen har 16 olika algoritmer som inkluderar chorus, phaser, rotary och mycket mer. Med pedalen levereras AmpliTube SE för macOS och Windows som kan användas för djup redigering, presethantering och inspelning. Pedalen är tillverkad i anodiserad aluminium för att tåla tuffa tag.

Skickas inom: Kontakta oss för leveranstid

David Andreasson

Kontakta David eller Gustav så hjälper de dig!

Gustav Jonsvik

AmpliTube X-GEAR - Det är dags att bryta sig loss

Ta ditt perfekta studiosound med dig på scenen med de nya pedalerna i serien AmpliTube X-GEAR.

Varje boutique-pedal har 16 olika effekter hämtade från de mest populära AmpliTube-modellerna, samt helt nya algoritmer för reverb och delay. Du får även virtuella X-GEAR-versioner av exakt samma effekter som kan användas i AmpliTube 5 för macOS och Windows. Äger du inte programmet är en SE-version inkluderad med varje pedal.

Med X-GEAR kan du äntligen röra dig fritt mellan studio och scen utan att behöva kompromissa på ditt gitarrsound!

Höjdpunkter AmpliTube X-VIBE

- Boutique effektpedal med modulationseffekter

- 16 olika algoritmer samt 50 fabrikspresets (totalt 300 presets)

- Exklusiv virtuell X-VIBE-version som kan användas i AmpliTube 5

- USB för presethantering och för inspelning

- Fullständig MIDI-implementation inklusive kontrolll av AmpliTube 5

- Designad och tillverkad i Italien

Typ av effekt Multieffekt
    Tillverkarens produktsida https://www.ikmultimedia.com/products/xvibe/index.php?p=info

AmpliTube X-GEAR - Det är dags att bryta sig loss

Höjdpunkter AmpliTube X-VIBE

- Boutique effektpedal med modulationseffekter

- 16 olika algoritmer samt 50 fabrikspresets (totalt 300 presets)

- Exklusiv virtuell X-VIBE-version som kan användas i AmpliTube 5

- USB för presethantering och för inspelning

- Fullständig MIDI-implementation inklusive kontrolll av AmpliTube 5

- Designad och tillverkad i Italien

Typ av effekt Multieffekt

Gustav berättar om pedaler och pedalbord

Tips och tumregler för dig som vill sätta ihop ditt eget pedalbord

Intresset för – och utbudet av – pedaler för elgitarr har ökat kraftigt de senaste åren, och allt fler vill ha en egen uppsättning med sina favoriter där hemma, i turnébussen eller i replokalen. Om du funderar på att sätta ihop ditt eget pedalbord så har du alltså massor av effekter och märken att välja bland, men innan du börjar plocka ut och laborera med dina pedaler är det några saker som är bra att känna till.

Läs mer om pedaler och pedalbord

Tips till dig som vill bygga ditt eget pedalbord

Vår gitarrexpert Gustav visar hur du kan montera ihop ditt eget pedalbord, och tipsar om bra pedaler, patchkablar och hur du kan sätta samman en bra signalkedja.

Se videon med Gustav