Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Ernie Ball

Ernie Ball Papa Het's Hardwired Master Core Signature Electric Guitar Strings 3-Pack

James Hetfield signatursträngar

PO-3821 är ett 3-pack strängset för elgitarr utvecklat tillsammans med Metallicas James Hetfield. Strängarna har Ernie Balls Paradigm-kärna lindande med nickelpläterat stål. Strängtjocklekar: 011, 014, 018p, 028, 038, 050.

Finns på externt lager
    Skickas inom: 2-4 dagar

David

Kontakta David eller Gustav så hjälper de dig!

Gustav

Papa Het’s Hardwired Master Core Signatursträngar

James Hetfield från Metallica har tillsammans med Ernie Ball tagit fram ett eget signaturset - Papa Het's Hardwired Maser Core! För att matcha James krav, spelstil & attityd så är detta strängar som ger ett tyngre & kraftfullare sound & som håller stämningen otroligt bra. Setet går från 011 till 050 och har en extra tjock Paradigm-kärna som lindats med nickelplätterat stål som dessutom genomgått en plasmabehandling. De ospunna strängarna är tennplätterade stålsträngar tillverkade enligt samma process som Paradigm-strängarna.

Designen av den unika boxen som dessa strängar kommer i & själva förpackningen är framtagen av James Hetfield själv! Vill du få ett tyngre sound och ha en sträng som håller stämningen så spana in den limiterade upplagan av Papa Het's 3-pack.

Typ av strängar Strängset Elgitarr 6 strängar
    Tillverkarens produktsida https://www.ernieball.com/guitar-strings/electric-guitar-strings/papa-hets-signature-guitar-strings

Papa Het’s Hardwired Master Core Signatursträngar

Typ av strängar Strängset Elgitarr 6 strängar

Mikael berättar om elgitarrsträngar och vad som är bra att känna till om dem

Elgitarrsträngar och vad du bör känna till om dem

Valet av strängar kan ha stor påverkan på ditt sound, så se till att välja de som passar för just ditt musikskapande. Här kan du läsa mer om vad som är bra att känna till om elgitarrsträngar, oavsett om du väljer att spela med den variant som finns på gitarren redan från början, eller byter till några tjockare eller tunnare.

När och varför kan det vara en god idé att byta ut sina gitarrsträngar?