Öppettider: Måndagar - Fredagar: 11.00-18.00 | Lördag 6/6 Stängt | Söndagar: Stängt

Epiphone Muse

Epiphone Les Paul Muse Jet Black Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Jet Black Metallic.

Epiphone SG Modern Figured Trans Black Fade

SG Modern i Epiphones serie Inspired By Gibson. Kropp i mahogny, topp i lönn, hals i mahogny, greppbräda i ebenholts samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 1st ProBucker-2™ humbucker samt 1st ProBucker-3™ humbucker, båda med coil-split. Färg: Trans Black Fade.

Epiphone SG Muse Jet Black Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Jet Black Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Pearl White Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Pearl White Metallic.

Epiphone SG Muse Pearl White Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Pearl White Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Purple Passion Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Purple Passion Metallic.

Epiphone SG Muse Purple Passion Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Purple Passion Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Radio Blue Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Radio Blue Metallic.

Epiphone SG Muse Radio Blue Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Radio Blue Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Scarlet Red Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Scarlet Red Metallic.

Epiphone SG Muse Scarlet Red Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Scarlet Red Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Smoked Almond Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Smoked Almond Metallic.

Epiphone SG Muse Smoked Almond Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Smoked Almond Metallic.

Epiphone Les Paul Muse Wanderlust Green Metallic

Les Paul Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp i okoume, topp i lönn, hals i okoume, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Wanderlust Green Metallic.

Epiphone SG Muse Wanderlust Green Metallic

SG Muse i serien Inspired By Gibson. Kropp och hals i mahogny, greppbräda i lagerträ samt förnicklad hardware. Mikrofoner: 2st Alnico Classic PRO™, båda med coil-split. Färg: Wanderlust Green Metallic.

Epiphone Muse

Min: 4.590 kr Max: 5.790 kr