Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Cort

Cort X500 Open Pore Jean Burst

Shredder i ask med dubbla EMG-pickuper och Floyd Rose!

X500 är en HH-bestyckad elgitarr från Cort med kropp i ask, hals i 5-delad lönn/panga, 24-bands greppbräda i ebenholts och svart hardware. Mikrofoner: 1st EMG 60 och 1st EMG 81. Färg: Jean Burst.

Vi justerar alltid din elgitarr innan leverans.

Finns på externt lager
    Skickas inom: 2-4 dagar

Gustav

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael

"The newly appointed flagship model of the completely revamped X Series, the X500 features neck-thru-body construction for exceptional sustain, midrange punch, and unmatched high frets access. Other high-end features include Swamp Ash body wings, 5-piece Maple and Pangapanga neck-thru-body woods, Ebony fretboard, compound fingerboard radius, Floyd Rose® Special tremolo, and EMG® 81 bridge pickup and EMG® 60 neck pickup. Supremely designed and built for metal, it is also versatile enough for many other genres of music."

Gustav tipsar om hur du väljer din första elgitarr

Den som vill börja spela elgitarr har ett enormt utbud att välja ur. Dessutom finns mängder av inspiration att hämta från både kända och mer okända musiker. Här kan du läsa mer om några av de saker som är bra att tänka på inför att du köper din första elgitarr.

Läs Gustavs tips och råd om hur du väljer din första elgitarr