Lördag 10.00-14.00
Söndag STÄNGT

Just nu kan det förekomma längre leveranstider än vanligt på produkter vi inte har i lager. Kontakta oss gärna för mer information

Tillverkare: Cort

Cort KX300 Etched Black Gold

Prisvärd och snabbspelad med dubbla EMG-humbuckers!

KX300 Etched är en 6-strängad HH-bestyckad elgitarr från Cort med kropp i mahogny med topp i ask, hals i lönn, 24-bands greppbräda i pau ferro och hardware i svart nickel. Mikrofoner: 2st färgmatchade EMG RetroActive Super77 humbucker-pickuper. Färg: Black Gold.

Vi justerar alltid din elgitarr innan leverans.

Skickas inom: Kontakta oss för leveranstid

Gustav

Kontakta Gustav eller Mikael så hjälper de dig!

Mikael

"For players who are more keen on presenting themselves with gothic, dark presence. Covered in matte black with accented red and gold paint that is only applied on the wood grains of a beautiful ash top to exude an organic vibe, this stunning guitar is also equipped with matching colored EMG® RetroActive Super77 humbuckers that have been tested and proven by the existing KX300 models to be an excellent match for the Mahogany body."

Gustav tipsar om hur du väljer din första elgitarr

Den som vill börja spela elgitarr har ett enormt utbud att välja ur. Dessutom finns mängder av inspiration att hämta från både kända och mer okända musiker. Här kan du läsa mer om några av de saker som är bra att tänka på inför att du köper din första elgitarr.

Läs Gustavs tips och råd om hur du väljer din första elgitarr